ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Η ΓΕΛΆΔΑ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΆΡΑ!..

Ο κ. Τσιοδρας, που είπε το
μεγάλο "ΟΧΙ"
Στην Ελλάδα, ξέρετε, μια κατ’ εξοχήν χώρα κτηνοτροφική και γεωργική για χιλιάδες χρόνια, υπάρχει το παράδειγμα της Γελάδας με την καρδάρα”.
Δηλαδή, ο κτηνοτρόφος ενώ αρμέγει την γελάδα και αυτή στέκεται ήσυχα και πειθήνια, όταν αυτός τελειώσει το άρμεγμα και πάρει τα χέρια του από τα μαστάρια της, αυτή (για να τον εκδικηθεί πιθανώς), δίνει μαι κλωτσιά, και του γυρίζει την
καρδάρα ανάποδα!
Αυτό ακριβώς κάνει αυτή στιγμή η πανάθλια και "εθνοσωτήρια", “εθνοκυβέρνηση”, ενώ τα πήγε καλά ως τώρα με την πανδημία της γρίπης, ενθυμουμένη προφανώς, και τον… καλό εαυτό της, πειθαρχημένη στις επιταγές και τις βουλήσεις του σιχαμερού και αηδιαστικού διεθνισμού του οποίου είναι ενεργό μέλος, χύνει την καρδάρα με το γάλα στα ανοικτά και ανεξέλεγκτα σύνορά της, χάνοντας και στα μάτια των ψηφοφόρων της, ότι αρεστό και ωραίο έως τώρα, είχε αποκομίσει!

Η Ελλάς τείνει πλέον να γίνει η υπ’ αριθμόν 1 χώρα του κορωνοϊού, αφού και το θλιβερό, ελεεινό Βέλγιο(!)  την κατέγραψε στα μαύρα κατάστιχά του! Με απουσία και του Τσιόδρα - έχει σημασία αυτό γιατί, ο άνθρωπος, ο επιστήμων που μας έφερε μέχρις εδώ όμορφα κι ωραία, φαίνεται να είναι σε ρήξη με τα γνωστά κρατικά τρωκτικά και  καλικαντζαράκια- τα τελευταία συνεδριάζουν τρομοκρατημένα σήμερα για απλά πράγματα, πως να... εξορκίσουν το κακό δηλαδή, το οποίο για ανύπαρκτο κέρδος, ή μηδενικό τουριστικό όφελος, συνάλλαγμα, άνοιξαν τα χερσαία σύνορά μας και μπουκάρει μέσα -με την ιδιότητα και του λαθροτουρίστα- “η σάρα ή μάρα και το κακό συναπάντημα”, όπως συνήθιζε να λέει και ο καθηγητής μου συχνότατα, των αρχαίων ελληνικών.
Είναι γεγονός ότι το φετινό τουριστικό όφελος για την Ελλάδα έχει πεθάνει! Αλλά και μόνον οδυνηρές καταστάσεις μπορεί να επιφέρει αυτό. 

Όπως είναι γεγονός επίσης, ότι γι’ αυτήν την χλέμπα, τον τουρισμό, η χώρα μας, κατέστρεψε, θυσίασε όλες τις άλλες βιομηχανίες της, ακόμα και την πολεμική της, την γεωργία της, κρεμάστηκε τσιμπούρι και νταβατζής στο παπάρι του.
Οι Έλληνες, και οι τελευταίοι που διέθεταν ένα καλό οικόπεδο, έχτισαν σπίτια για να υποδεχθούν αυτούς τους ζητιάνο-τουρίστες, οι οποίοι κάθε χρόνο πίεζαν για ακόμα πιο χαμηλότερες τιμές στα ξενοδοχεία μας και αλλού.
Χρήματα φυσικά, τα οποία είχαν προπληρώσει στα μεγαλο-απατεωνίστικα τουριστικά γραφεία των χωρών τους, τα οποία ποτέ δεν πλήρωσαν τίποτα -και λίγο καθ' υπερβολή- στην ελληνική ξενοδοχία, μικρή και μεγάλη.
Παραδειγματικά, σας θυμίζω την χρεοκοπία της “Τόμας Κουκ”! Η οποία στοίχισε μόνον στη Ρόδο 150 εκατομ. Ευρώ! Την χρεοκοπία της “Τούι”. Η οποία τροφοδοτούσε με “τουρισμό”, κυρίως την Βόρειο Ελλάδα, με μόνιμα γραφεία για χρόνια στην Άθυτο της Χαλκιδικής. Άλλα μικρο-πρακτορεία βαλκανικά, που επίσης δεν πλήρωσαν δραχμή σε Έλληνες οφειλέτες!

Κράτησα τελευταίο παράδειγμα τον γνωστό επιχειρηματία που πήγε να εισπράξει μετά από άκαρπες προσπάθειες εκατομμύρια ευρώ στη Μόσχα, εκεί οι αγέρωχοι κατσαπλιάδες-Ρώσοι χρεοστήδες του, του είπαν: “Φύγε… Η ζωή σου ξέρεις πόσο αξίζει; Ούτε 50 ευρώ!..”
Αυτός είναι ο τουρισμός στον οποίο ευελπιστεί ανοήτως και αφελώς η Ελλάς, μια άμοιρη
χώρα τελικώς, την οικονομική ορθοποδία της!
Α, ξέχασα και την Ρουμάνα πουτανίτσα, η οποία έκοβε βόλτες προ ημερών με τον κορωνοϊό στα σκέλια της αγέρωχη, αντιστεκόμενη σ’ αυτούς που την συνέλαβαν με το αιτιολογικό “της χαλούν τις διακοπές της”!
Ουδείς από αυτούς τους εισαγομένους… κορωνοϊοτουρίστες πρόκειται κατά την παραμονή του την Ελλάδα να έρθει σε επαφή με Έλληνα, ή να καθίσει κάπου να φάει, να πιει, να ταξιδέψει, μια και στα μαγαζιά αυτά που θα τολμήσει να το κάνει, δεν κάθονται οι Έλληνες εδώ και πολύ καιρό, πόσο μάλλον τώρα, όταν θα βλέπουν, έστω και μεμονωμένους, αυτούς τους ξένους… χολεριασμένους!
Και επειδή σήμερα πολύς ντόρος γίνεται στις ιστοσελίδες για την αδιαφορία, αν όχι το καραμπινάτο “ΟΧΙ”  του κ. Τσιόδρα να “χρισθεί” ένας από τους “αθανάτους” της βρωμο-Ακαδημίας Αθηνών (σ.σ.: διαβάστε την ειδησεογραφία, έχει πλάκα), να σας πούμε δυο λόγια και γι’ αυτό, το πιο άχρηστο και το πιο επιζήμιο επιστημονικό σωματείο στη χώρα μας!
Κατ’ αρχάς, δεν είναι πανελλαδικό. Και πανεπιστημονικό! Είναι μια κλίκα μυξο-επιστημόνων της Αθήνας, των οποίων οι περισσότεροι έχουν συνεχή… καταρροή, δημότες του Δήμου Αθηναίων, βάσει αυστηρού άρθρου του καταστατικού του, το οποίο  δεν επιτρέπει την εγγραφή μέλους-δημότου, από κανέναν άλλο δήμο της Ελλάδος

Και όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε κάποιος λαμπρός επιστήμονας προ ετών, "Επιστήμονες και άνθρωποι που στην συντριπτική τους πλειοψηφία… κατουρούν με καθετήρα”!
Και, για να κάνουν μέλος τους τον Ανδρόνικο κάποτε που καίγονταν το “πουλάκι” τους γι’ αυτόν, τον υποχρέωσαν πρώτα να γίνει “Δημότης Αθηναίων”, και μετά τον έγραψαν!
Πιθανότατα, λοιπόν, ο κ. Τσιόδρας, να αντιμετώπισε και αυτό στην άρνησή του να μην γίνει μέλος αυτού του επικινδύνου επιστημονικού σωματείου. Κάτι που δεν είχε το θάρρος και το σθένος να κάνει ο Ανδρόνικος! Το άλλο, ο κ. Τσιόδρας... δεν κατουράει ακόμα με καθετήρα;
Αυτό το σωματείο που βρίσκεται κάπου καταχωνιασμένο στο Άστυ, άγνωστο μεταξύ αγνώστων, είναι μόνον για να πέρδεται τις καρέκλες που κάθεται, και για να θυμάται μια φορά τον χρόνο, να δίνει ανυπόληπτα βραβεία σε ανθρώπους που πιθανώς,
ούτε καν γνωρίζει ποιοι είναι; Εισήγηση αυτών γίνεται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Αραχνιασμένα επιστημονικά πρόσωπα και σκοροφαγωμένα, που έχουν αποκολληθεί εδώ και πολλά χρόνια από κάθε επιστήμη και κάθε επιστημονική δραστηριότητα! Υπερήλικες και ξεμωραμένοι στο τέλος της ζωής τους, περιμένουν μόνο τον Χάροντα να τους πάρει την ψυχή, απαλλάσοντάς τους ίσως, και από άθλια ή πανάθλια γηρατειά!  

Είναι γνωστό τοις πάσι, το σωματείο αυτό ΠΟΤΈ δεν έκανε μια παρέμβαση στην Ελληνική Πολιτεία, παράδειγμα για τον καταστρεπτικό βιασμό της γλώσσας μας που συντελείται συστηματικά και απροκάλυπτα τα τελευταία χρόνια, ή δεν έδειξε την παρουσία του, πουθενά, όταν καταστρατηγείται το Σύνταγμά μας, συνταγματολόγοι και κάποιοι στις τάξεις του, ή όταν ένα αισχρό και απάνθρωπο, ανθελληνικό νομοσχέδιο, έρχεται προς ψήφιση στην “Ελληνική Βολή”! 
Θα μου πείτε, δεν είναι πολιτικοί; Ναι… Γιατί; Μήπως γνωρίζει κανείς, τι σκατά είναι;
Χίλια μπράβο λοιπόν, στον κ. Τσιόδρα, που βρόντηξε κατάμουτρα την πόρτα σ’ αυτά τα μορμολύκεια της επιστήμης, σ' αυτούς τους αχρήστους και ανυπάρκτους, το παράδειγμά του από τούδε και στο εξής, ας λάβουν υπόψιν τους όλοι οι πραγματικά, διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες και λόγιοι, η Ελλάς έγινε από τις στάχτες της χωρίς “επιστήμονες” και “ακαδημίες”, θα αφανιστεί, πιθανότατα, από αυτούς φαρισαίους και μεγαλόσχημους τιποτανθρώπους. 

Ρε ουουούστ!.. Ρε, ουουούστ!..
Ω, Ελλάς, Ελλήνων χώρα / Τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα” (Γ. Σουρής), “Των Ευρωπαίων περίγελα, και των αρχαίων παλιάτσοι” (Κ. Παλαμάς). 

[] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: