ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

“ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΎΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΡΝΑ ΚΑΊΚΙ”!

Πως τα καταφέρνει η Ελλάς τα τελευταία χρόνια και
 κρατάει πάντοτε την...ουρά της τουρκιάς, είναι κάτι
που χρήζει ειδική ανάλυση, και ειδική τεκμηρίωση!
Είναι τρελό, αν όχι πέρα για πέρα σχιζοφρενικό, αυτό που συμβαίνει με την ελληνική πολιτική σκηνή της χώρας, άπασα, έναντι της τουρκικής αχαλίνωτης, επικινδυνοτάτης πλέον, προκλητικότητος, η οποία κορυφώθηκε (και δεν ξέρουμε με τι άλλο ακόμα θα πάει πιο ψηλά), στην περίπτωση της Αγιάς Σοφιάς! 
Η οποία πολιτική σκηνή, φαίνεται να έχει χάσει και τ' αυγά και τα καλάθια, μας έχει τρελάνει στα ευχολόγια και τις γνωστές παρλαπίπες της, βωμολοχίες περί “εσκαμενων” ή άλλων λεκτικών παπαριών, κλανιές πορδές, λόγια του κώλου, του αέρα, ουσία και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ, με έναν επικεφαλής λαπά και κουνιστό στην ανύπαρκτη διπλωματία της, έναν άλλο γνωστό και ως “ευαλωτότητα” φλούφλη, πλην μέγα διπλωμάτη και αυτού, σε άλλο κυβερνητικό πόστο, να αναζητά “ευφυείς” τρόπους με τα “ίσως”, τα “θα” και τα “μπορεί”, προσεκτικά και σε γ’ ενικό πρόσωπο πάντα, ενώ ακόμα δεν ακούσαμε ή δεν διαβάσαμε καμιά, απολύτως, τοποθέτηση στην τελευταία αυτή ιταμότατη πρόκληση από την συντριπτική πλειοψηφία της αντιπολιτεύσεως που κυβερνά επίσης, τη χώρα μας στη “Ελληνική Βολή”, και ανθρώπους που διετέλεσαν Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι Δημοκρατίας, Υπουργοί, όπως:


Ο άνθρωπος που έπρεπε να
 είναι στη φυλακή για εσχάτη
προδοσία, γλεντοκοπάει και τα
σπάει στις ταβέρνες (με το παπί
του), προσβάλλοντας και
τον χορό, και το ζεϊμπέκικο. 


•    Παπανδρέου (Κολλητός του Τζεμ και “μπράβο γκιόργκιο” στην εκτέλεση… ζεϊμπέκικου).
•    Ααρών Αβούρι (Με το πιο ηλίθιο και ειρωνικό χαμόγελο στον κόσμο, έγκλειστος για μήνες στο σπίτι του υπό του φόβου της δολοφονίας του από εξαγριωμένους και πραγματικούς Έλληνες πολίτες. Και αφού πρώτα φυγάδευσε εν ασφαλεία την υπόλοιπη οικογένεια στην Γαλλία… “Ελλάς – Γαλλία - Συμμαχία”).
•    Καραμανλής (Με το γνωστό… σάρκωμα "καπόζι" στο στόμα και μέγας κουμπάρος του Ντογάν, έπιανε πανηλιθίως και την άκρη του νυφικού της νεαρής χανούμισσας με την Νατάσα Παζαΐτη).
•    Πίτουρας ή Τσίπουρας (Μέγας προδότης των Πρεσπών και της Μακεδονίας του οποίου η “περιστέρα” ήθελε να ξεναγήσει τη Φατμέ στην Ακρόπολη, αλλά αυτή δεν άδειαζε, προσεύχονταν κατάκλειστη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στον Αλλάχ, να ρίξει φωτιά και να την κάψει!.. Την Ακρόπολη).  
•    Παυλόπουλος (Ο έτερος μεγάλος προδότης των Πρεσπών και της Μακεδονίας επίσης, αλλά και τεράστιος καθηγητής συνταγματολόγος στα χνάρια που χάραξε ο Τούρκογλου).

Πως τα κατάφερνε η Ελλάς και είχε πάντοτε υπουργούς
εξωτερικών τέτοια προδοτικά και ανθελληνικά παχύδερμα,
είναι απορίας άξιον και θέλει έρευνα σε βάθος!

    Κοτζιάς (Αρχιτέκτονας και αρχιπροδότης της μιαρής και επαίσχυντης, λεγομένης και “Συμφωνίας των Πρεσπών”),
•    Τούρκογλου (μεταλλαγμένο όνομα από κόμπλεξ κατωτερότητος, αλλά και με εμφάνιση έντονα προσομοιάζουσα με… σκύλο),
•    Μπακογιάννη (Η “χήρα” που, αν και ξαναπαντρεμένη χρησιμοποιεί το όνομα του δολοφονημένου πρώην της για να… συγκινεί τα πλήθη),
•    Πάγκαλος (ο γνωστός και ως η μεγαλύτερη “μπάκα”, το “μεγαλύτερο παχύ έντερο” που έβγαλαν τα ελληνικά μαγειρεία, το ελληνικό ανθρωποειδές που έβλεπε στα Ίμια την ελληνική σημαία να την παίρνει… ο άνεμος),

Δυο άλλοι υπουργοί εξωτερικών -ο ένας, κανόνας 
βουβαλοειδές παχύδερμο- το ίδιο (προδοτικό)
νόμισμα, στις δύο όψεις του.

•    Σαμαράς ή "Πώλα" (Ο μέγας εθνικόφρων και “πατριώτης” από τη “Μάνη”, που γέμισε την Ελλάδα με Αρναούτηδες εγκληματίες).

Κανείς, από όλους τους ανωτέρω, αν και έχουν περάσει τόσες ώρες, δεν έκανε ούτε μία τοποθέτηση, δεν έβγαλε ούτε ένα “κιχ” στον ημερήσιο ελληνικό τύπο (αυτός που έμεινε, τέλος πάντων), ως όφειλε, γιατί, ανεξαρτήτως θρησκεύματος ή δογματικού πιστεύω η “Αγιά Σοφιά” είναι ένα ελληνικότατο θαύμα πολιτισμού και αρχιτεκτονικό απολύτως ισάξιο του Παρθενώνα, μνημείο απαραμίλλου κάλλους παγκοσμίου κληρονομιάς, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους, ΟΛΟΙ (αυτοί οι προδότες), ίσως και γιατί στα εσώψυχά τους, νοιώθουν και κάποιες τύψεις, ενοχές, από τις συνεχείς προδοσίες τους τόσων ετών, μας έμεινε μόνο ο… κουνιστός “Πίπος” απ’ την Κέρκυρα, και η “Ευαλοτότητα” να ξιφουλκούν με τις λεκτικές ανοησίες του, ο Τάκα-τάκας στο τιμόνι του πλοίου που συνεχώς βουλιάζει (το θυμάστε εκείνο το Τάκα-τάκα που τραγούδησε ο Τέρης Χρυσός) αγέρωχος καπετάνιος με την… πίπα του και τις γνωστές γλυκανάλατες λεκτικές ατάκες του, εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν, οι οποίες σταματούν τραίνα πορευόμενα σε σιδηροτροχιές με ταχύτητα φωτός.
Το ερώτημα που απομένει τώρα, είναι ΤΙ;  
Όποιος απαντήσει, αγαπητοί Συνέλληνες και συνάνθρωποι, κερδίζει το… τρίτο το μακρύτερο, και το ζουρνά καΐκι!
Αυτό που θα μας δώσουν ΟΛΟΙ, σ’ αυτούς που θα “απευθυνθούμε” να μας σώσουν, βρωμο-ΕΕ, βρωμο-ΝΑΤΟ και άλλες βρωμο-λυκοσυμμαχίες που συνάψαμε τόσα χρόνια, με στρατηγική και όραμα σε βάθος, ΜΗΔΈΝ!  




ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...


Να τον χαίρεται η Εβραιοχριστιανική μασονία τον
"Πατριάρχη" της, να του κρεμάσει και λίγα σκόρδα
να μην τον πιάνει το μάτι!..

Όπως επίσης, δεν ακούσαμε ακόμα “κιχ” από τον Τράγο Εβραιοχριστιανό με το κικιρίκι στη μούρη της Εβραιοχρισταινικής μασονίας, τον άλλο “Αρχιτράγο” τον “Οικουμενικό” τουρκόσπορο και πράκτοτα της ΜΙΤ, ο οποίος εντατικά και μεθοδικά δούλεψε αόκνως και ανιδιοτελώς όλα αυτά τα χρόνια, γνήσιος τουρκόσπορος αξιωματικός του τουρκικού στρατού για να γίνει η “Αγιά Σοφιά” τζαμί!
Προσωπικά, του εύχομαι να έχει την ίδια τύχη με τον Γρηγόριο τον Ε΄, αφού για τους Έλληνες είναι τουσκόσπορος, και για τους τούρκους, Έλληνας!

[Σ.σ.: Σήμερα διάβασα κάτι σαχλαμάρες σε σοβαρές, τρομάρα τους, ελληνικές ιστοσελίδες-εφημερίδες, ότι με την αγορά -λέει- που κάναμε και ΘΑ, μας παραδώσουν οι Γάλλοι των δύο φρεγατών, τους δεσμεύσαμε, τους δέσαμε… χειροπόδαρα έτσι, να μας… ξελασπώσουν σε περίπτωση τουρκικής εισβολής

Τους θυμάστε αυτούς τους δειλούς και ριψάσπιδες
λιποτάκτες; Αξιωματικό του ΕΣ και υπαξιωματικό; 
Παρά του αντιθέτου αξιομάχου του ΕΣ που μας
τσαμπουνούν κάθε μέρα οι γαλονάδες-καραβανάδες,
ο ΕΣ είναι γεμάτος από τέτοιους, αλλά και...
προκεχωρημένα φυλάκια φανατικών Αρναούτηδων! 
Αυτοί θα πολεμήσουν;
Αλήθεια; Γιατί δεν μάθαμε ποτέ, τινί τρόπω
τιμωρήθηκαν αυτά τα μορμολύκεια, αν καθαιρέθηκαν
ή φυλακίστηκαν, ή αν υπηρετούν ακόμα στον ΕΣ
προαγόμενοι για τον άθλο τους σε άλλη θέση, ποιο
ψιλή, και πιο υπεύθυνη!

Διότι αυτό που πετύχαμε τόσα χρόνια με την στάση μας και την υψηλού επιπέδου πολιτική μας (να θυμηθώ κι εκείνον τον ανεκδιήγητο κουφιοκέφαλο αλήτη Βασιλάκο της ΝΔ των εξοπλιστικών προγραμμάτων της στον τότε ΑΓΕΕΘΑ, “Σιγά στρατηγέ μην γίνει πόλεμος”), και τις ενέργειές μας, είναι να περιμένουμε πλέον παθητικά και τρεμάμενοι την εισβολή της τουρκιάς! Με την υπογραφή ΌΛΩΝ των (λυκο)συμμάχων μας!..

Και, για πάρτι μου ουδόλως μ' ενδιαφέρει, δεν ανησυχώ καθόλου, για τίποτα… λόγω ηλικίας, θλίβομαι όμως αφάνταστα και αγωνιώ για τα εγγόνια που έκανα, και τα άλλα “εγγόνια” των άλλων ελληνικών οικογενειών, τα οποία λίαν συντόμως θα κληθούν με τα γνωστά Φύλλα Πορείας να προτάξουν τα στήθη τους, σε έναν επιτιθέμενο (βρωμο)λαό, ο οποίος παραμένει απολίτιστος και αγριάνθρωπος, ανθρωποφάγος, για πάνω από 800 χρόνια! Και δεν θα εκπολιτιστεί, ΠΟΤΈ! Τόχει στο ντιενέι του


Απολαύστε τώρα ένα φωτογραφικό... αφιέρωμα παρακάτω, προδοτών, πρακτόρων και εχθρών εκ των έσω της Ελλάδος, κι αν χάστε τον ύπνο σας, σίγουρα δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα φταίει! 

Ο γιαλαντζί και τζάμπα μάγκας "Πρωθυπουργός
της Γ' 15μελούς", που νόμιζε ότι μπορεί να κάνει
χειραψία, με μια εξημερωμένη ύαινα!


Σκεφτήκατε ποτέ, αν αυτή η μπάκα κάνει
αιφνιδιαστικά μπαμ, ως που μπορεί να φτάσει... το
σκατό που θα εκτοξεύσει;



Ο εν λόγω τρόφημος των
 ελληνικών φυλακών και
ελεύθερος κακούργος με
τη βούλα σήμερα να
κυκλοφορεί
ανάμεσά μας, υπήρξε
υπουργός Εξωτερικών
και Εθνικής Αμύνης 
ης Ελλάδος! 
Που σημαίνει, ότι ο κάθε
ΑΓΕΕΘΑ
που του γαμιέται ο κώλος
μια ζωή μετάθεση πότε εδώ
και πότε εκεί, η οικογένεια
τσαντιρόβια και τα παιδιά
κάθε χρόνο να αλλάζουν
σχολείο,
άσκηση στην άσκηση και
συναγερμό σε συναγερμό,
έπαιρνε ΔΙΑΤΑΓΕΣ από
αυτόν!
Από αυτόν τον
κακούργο τελευταίο στάδιο
και αρχιπροδότη!  

Το παιδάκι -κάποτε το συμπαθούσα κιόλας, έπρεπε να ήμουν πολύ ανόητος και αφελής- χρημάτισε επίσης υπουργός εξωτερικών, και διάττοντας αστέρας της ελληνικής πολιτικής. Με τέτοιους διάττοντες αστέρες η ελληνική πολιτική σκηνή... σκατά στα μούτρα της και αγγούρι στον κώλο της!

Νομίζω πως κάπου
στην Νήσο του Πέλοπα,
υπάρχει χωριό Βαρθολομαίο
ή Βαρθολομιό. 
Καιρός να αλλάξει όνομα, 
αν θέλει να το υπολήπτονται
και να το βλέπουν με
συμπάθια οι Έλληνες, και
όχι οι Εβραιοχριστιανοί μασόνοι.

Η αχτύπητη τετράδα, όσον αφορά τον αφανισμό, 
και τον μηδενισμό αυτής της δύσμοιρης χώρας.



Το ανάπτυγμα των τράγων της Εβραιοχριστιανικής
μασονίας, σε όλο του το... μεγαλείο!

Η φωτογραφία θα μπορούσε να έχει και τίτλο:
"Η Ωραία και το Τέρας". 
Έλα όμως που αν δείτε σήμερα την ωραία, θα
αναφωνήστε σαν τον Ρίζο στον Αυλωνίτη:
"Όχι Βαγγέλη!.. Το τρώω το φαΐ μου!..".



Ένας όγκος κρέατος... υπέρογκος, κοιμάται σίγουρος
και μακάριος, στα έδρανα της Ελληνικής Βολής. 

Ένας ακόμα υπουργός Εξωτερικών, "Έλληνας", 
σε στιγμές κουραστικής και επίπονης εργασίας!












































[]

Δεν υπάρχουν σχόλια: