ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2020

ΠΡΕΜΙΕΡΑ - ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ



Η ταινία είναι ένα καταγγελτικό ντοκιμαντέρ για την καταστροφή μεγάλης μονάδος υδροθεραπευτηρίου στα Ιαματικά Λουτρά Ν. Απολλωνίας Θεσσαλονίκης, αξίας 25,0 δις δραχμών (8,0 και κάτι εκατομμυρίων ευρώ). Η οποία παραδόθηκε να λειτουργήσει το 1995 στο δήμο Απολλωνίας, και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ, ΠΟΤΈ!
Σήμερα είναι ένας πανάθλιος ερειπιώνας ο οποίος συνεχίζει να καταστρέφεται από ανεξέλεγκτους βανδάλους και ανεπιθύμητους λαθροπρόσφυγες οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί εκεί από το πανάθλιο και γελοίο ελληνικό κράτος στα διαμερίσματα των ενοικιαζομένων σπιτιών. Έχουν κάνει γκέτο την  περιοχή, μ' αποτέλεσμα την αδύνατη πρόσβαση στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι για δεκάδες ή και εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιούσαν τα Ιαματικά αυτά Λουτρά για λόγους υγείας, τα οποία έκλεισαν οριστικά, εδώ και έναν περίπου, χρόνο!
Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο "Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδος" το 2018, εδώ παρουσιάζεται με το ενοχλητικό υδατογράφημα γιατί ζητάει ακόμα αγοραστή.
Η ταινία ΛΟΓΟΚΡΊΘΗΚΕ-κόπηκε από το "Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης" το 2019, ίσως γιατί είχε πολύ Θεσσαλονίκη, αλλά και βόρεια Ελλάδα.
Κόπηκε επίσης, και από το "Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας", από μια γελοία όσο και ανόητη Διευθύντρια της επιτροπής αξιολογήσεως, με το πιο ηλίθιο επιχείρημα που θα μπορούσε να λεχθεί για ταινία, από κινηματογραφιστή σε έναν άλλον κινηματογραφιστή!
Διαγωνίσθηκε στο "Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας" Κρήτης, τον Αύγουστο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια: