ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ΣΙΜΟΝΕ ΜΟΝΓΚΕΛΙ

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος μουσικός κρουστών, ντράμερ, εθνομουσικολόγος και δάσκαλος, Σιμόνε Μονγκέλι έρχεται με την ομάδα του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η παράσταση πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, στις 9 το βράδυ, (αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης, κτήριο Μ2) σε συνεργασία του Οργανισμού με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Είναι μια σύγχρονη, δυναμική και πρωτοποριακή παράσταση ποιητικής αφηγηματικότητας, στη διάρκεια της οποίας το ανθρώπινο σώμα συναντά τη φωνή και τον ρυθμό έχοντας «οδηγούς» τη μελωδία, την πολυφωνία, την κίνηση και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται.

Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο άλμπουμ που κυκλοφόρησε ο Ιταλός καλλιτέχνης στο τέλος του 2016, ως αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας με θέμα το «πάντρεμα» της σύγχρονης γλώσσας της μουσικής με την αρχαία παράδοση της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Συντελεστές
Σιμόνε Μονγκέλι : σύλληψη, συνθέσεις και διασκευές παραδοσιακού υλικού, ενορχηστρώσεις, σκηνοθεσία, φωνητικά
Σίσσυ Πιντέλα: φωνητικά, χορός
Φώτης Φωτόπουλος: φωνητικά
Λήδα Δουμουλιάκα: τραγούδι, φωνητικά, χορός
Μιχάλης Κωτσόγιαννης: τραγούδι, φωνητικά
Ναταλία Λαμπαδάκη: τραγούδι, φωνητικά
Ελπινίκη Σαριπανίδου: φωνητικά
Μενέλαος Ορφανός: σχεδιασμός φωτισμού
Νικόλας Σταυριανουδάκης: ήχος
Κωνσταντίνα Κρίγκου: κοστούμια


Βιογραφικό Σιμόνε Μονγκέλι

Ο Σιμόνε Μονγκέλι είναι μουσικός κρουστών, ντράμερ, Body Music performer και δάσκαλος.
Είναι αριστούχος απόφοιτος Εθνομουσικολογίας στην Ιταλία και παραδοσιακών κρουστών στην Ελλάδα. Τα ενδιαφέροντά του κυμαίνονται γύρω από την παραδοσιακή μουσική της Μεσογείου, τη δημιουργική μουσική και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό. Διετέλεσε διευθυντής του φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής της Ιταλίας, δημιουργός και σκηνοθέτης μουσικό-θεατρικών παραστάσεων κι έχει συνεργαστεί με πληθώρα μουσικών, συνθετών, ηθοποιών, χορευτών και εικαστικών στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.
Έχει βραβευθεί ως μουσικός στην Ιταλία και στην Ελλάδα κι έχει προσωπική δισκογραφία. Με την πάροδο του χρόνου έχει δημιουργήσει μία έντονα προσωπική γλώσσα, βασισμένη κυρίως στη μελέτη και τη γνώση των παραδοσιακών ρυθμών και ήχων.
Έχει μελετήσει και συνεργαστεί με πολύ σημαντικές προσωπικότητες του είδους παγκοσμίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια: