ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ ΤΟΥ “ΜΜΘ”

“ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ” ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΆΣΤΟΡ ΠΙΑΤΣΌΛΛΑ

Πέντε σολίστες από πέντε διαφορετικές χώρες, οι οποίοι ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία με αφετηρία το καλλιτεχνικό τους πάθος για τον θρυλικό Αργεντίνο συνθέτη και μπαντεονίστα Άστορ Πιατσόλλα, ενώνουν το ταλέντο και τις μουσικές τους ιδέες στη σκηνή της Αίθουσας Αιμίλιος Ριάδης του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 9 το βράδυ.

Αναδημιουργώντας το “Νέο Ταγκό” του ταλαντούχου Άστορ Πιατσόλλα που τον κατέστησε κορυφαίο στο είδος του, το μουσικό σύνολο θα προσφέρει μια παράσταση η οποία υμνεί το ταλέντο και τη μουσική ευφυΐα ενός εξαιρετικού καλλιτέχνη, ο οποίος ενσωμάτωσε στο παραδοσιακό αργεντίνικο ταγκό, στοιχεία της κλασικής και τζαζ μουσικής.
Η παραγωγή εντάσσεται στον Κύκλο Μουσικής Δωματίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Το μουσικό σύνολο απαρτίζεται από δυο νικητές του βραβείου “Λάτιν”(*), τον βιολονίστα Ιάσωνα Κεραμίδη, τον ακορντεονίστα(*) και τον κοντραμπασίστα(*). Οι πέντε βιρτουόζοι αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν μουσικές, και συνθέτουν μελωδίες σε μια παράσταση που στο εξωτερικό, την περιέγραψαν ως «μοναδική και ανεκτίμητη εμπειρία».

(απαλείφθηκε ολόκληρο κείμενο άχρηστο, ξενόγλωσσο)
 
Βιογραφικό του Ιάσωνα Κεραμίδη
Ο Ιάσωνας Κεραμίδης μεγάλωσε στην Ελλάδα, έχοντας τη μουσική ως καθημερινή του συντροφιά από την παιδική του ηλικία. Σπούδασε βιολί στις μουσικές ακαδημίες της Καρλσρούης και της Στουτγκάρδης.
Ως σολίστ έχει δώσει παραστάσεις με ορχήστρες όπως η Φιλαρμονική του Μπάντεν-Μπάντεν, η Βουλγαρική Συμφωνική Ορχήστρα, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και η Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής της Ελλάδας. Έχει δώσει ρεσιτάλ σε όλη την Ευρώπη, καθώς και στην Αμερική, την Κίνα και την Ιαπωνία.
Από το 2018 κατέχει τη θέση του αναπληρωτή Εξάρχοντος της Φιλαρμονικής του Μονάχου και είναι μέλος της Ορχήστρας του Φεστιβάλ της Λουκέρνης και της Παγκόσμιας Ορχήστρας για την Ειρήνη.

(Απαλείφθηκαν τα βιογραφικά των άλλων καλλιτεχνών, τα οποία ήταν ασύντακτα με πληθώρα ξενικών όρων απδοδοσμένων σε ξενικά αλφάβητα)

Όλες οι παραγωγές είναι λέυθερες κορωνοϊού, καθώς οι θεατές εισέρχονται στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Για ανήλικους από 4 έως 17 ετών, απαραίτητο  “δοκιμαστικό” 24 ωρών.
Εντός των χώρων του Οργανισμού τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα ασφαλούς διεξαγωγής θεαμάτων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, ενώ είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.
Για το σύνολο των παραστάσεων του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μπορείτε να ενημερωθείτε στο gr

(*) Δυσανάγνωστα τα ονόματα σε ξενικά αλφάβητα.

 ΓΡΑΦΕΊΟ ΤΎΠΟΥ ΤΟΥ “ΜΜΘ”

 Σ.Σ. "Χ.Δ.": ΒΑΡΒΑΡΟΠΟΊΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΓΛΏΣΣΑΣ

Πόσοι άραγε, δημοσιογράφοι στα Γ.Τ. Της Αργεντινής, αποδίδουν τα ονόματα των Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, αλλά και άλλων Έλλήνων καλλιτεχνών, με το Ελληνικό αλφάβητο; Πόσοι; 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: