ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Ο "ΓΙΑΝΝΗΣ"; ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;

Ο λόγος για τον Αφρικανό στην καταγωγή αστέρα του "ΝΒΑ" των ΗΠΑ Τζον Αντετοκούμπο (καθαρά αφρικάνικο όνομα), πολιτογραφημένο στα ελληνικά "Γιάννη", από κάτι ανεγκεφάλους αθλητικογράφους ξευτίλες, οι οποίοι μας τάχουν πρήξει, με το "γιάννης" και "γιάννης",  ενώ ο "ήρωας-έλληνας" παίζει... μπάλα στο "ΝΒΑ" της Αμέρικας, το οποίο "ΝΒΑ", είναι Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν το ξέρουμε; Ή θα τρελαθούμε εντελώς;
Έχω πει κατ' επανάληψη ότι οι αθλητικογράφοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Πόσο μάλλον σήμερα με τα "τάκλιν" τα "χατ τρικ", τα "πίβοτ", που ανάθεμά με αν σκαμπάζει κάποιος, τι σκατά θα πουν;  Και ότι, και ο Διακογιάννης, και ο Λογοθέτης, "Εύδρομος Δορκάς" το προσωνύμιο του τελευταίου για τον Γιώργο Κούδα, “Έμμεσο λάκτισμα” του πρώτου στις αναμεταδόσεις, δεν αποδέχονταν τον χαρακτηρισμό του δημοσιογράφου, αλλά του αθλητικογράφου.


Οι αθλητικογράφοι λοιπόν, είναι αυτοί που μας επέβαλαν πλύση εγκεφάλου Έλληνα τον "Γιάννη" από την... Ουγκάντα, έναν “κούντα-κιντέ” καλαθοσφαιριστή που μπορεί να έπιασε μπάλα στα χέρια του στην πατρίδα μας, αλλά ψωμί βγάζει στις ΗΠΑ, και μάλιστα παντεσπάνι! Δεν πρόκειται να ξανά έρθει στην Ελλάδα στον αιώνα τον άπαντα όταν αποσυρθεί. Η οικογένειά του, προφανώς, είναι "αμερικάνικη", και τα διαβατήρια ΟΛΩΝ, είναι αμερικάνικα, πασπαλισμένα με ολίγη σκόνη από την Ελλάδα. Ελληνική!  
Επί πλέον, ο "Γιάννης" παίζοντας με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδος καλαθοσφαιρήσεως τα τελευταία χρόνια... Αυτός που "παίρνει την ομάδα επάνω του" στο "ΝΒΑ" κατά τους γελοίους Έλληνες αθλητικογράφους, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο... Σε διοργανώσεις όπως προ-ολυμπιακές και προ-παγκόσμιες, όχι μόνον δεν πήρε την Ελληνική ομάδα "επάνω του", αλλά την χαντάκωσε κιόλας! Ούτε καν προκρίθηκε! Ήρθε τουρίστας, ΟΛΑ πληρωμένα, έφαγε ήπιε εις υγείαν των κορόιδων, και έφυγε πίσω στο Αμέρικα, επιρρίπτοντας και ολοκληρωτικά τις ευθύνες της αποτυχίας στους συμπαίκτες του, γνησίους και καθόλα Έλληνες! Μήπως θα έπρεπε να τον... βραβεύσουν και γι αυτό;
Το ερώτημά μου, είναι: Αυτόν τον καλαθοσφαιριστή διάλεξαν φέτος να τιμήσουν σαν αθλητή της χρονιάς, τα σαΐνια που αποφασίζουν για μας πριν από μας, στα αθλητικά δρώμενα της χώρας; Και που το βρήκαν ότι πήρε το πρωτάθλημα στο "ΝΒΑ"; Μόνος του το πήρε; Γιατί δεν βράβευσαν και ολόκληρη την αμερικανική ομάδα -το σωστό- παρά επιλεκτικά, αποφάσισαν να βραβεύσουν μόνο τον ίδιο; Η Ελλάδα τι κέρδισε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του "ΝΒΑ" από την ομάδα του, εκτός και αν η χώρα μας έγινε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ, κι εμείς ακόμα ευδαιμονούμε στις δάφνες μας!
Σα δεν ντρέπονται, ΌΛΟΙ!.. ΌΛΟΙ αυτοί οι αχρείοι που τελικώς, κάθε μέρα προσπαθούν να μας πείσουν για το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Λίγη τσίπα, ελληνική, οι ξετσίπωτοι, δεν βλάπτει!
Και πολύ λίγο ενδιαφέρει τους Έλληνες, αν ένας μαύρος με αφρικάνικη καταγωγή παίζει ή δεν παίζει μπάλα στο "ΝΒΑ", παίρνει ή δεν παίρνει πρωταθλήματα (ομαδικά φυσικά, όχι ατομικά) στην Αμερική.
Ο γιαλαντζί "Γιάνης", δεν κάνει ατομικό αθλητισμό, και μάλιστα εκτός Ελλάδος, αλλά ομαδικό. Ενώ τα βραβεία αυτά που θεσμοθετήθηκαν στην χώρα μας, είναι ατομικά, και για τον κάθε ένα αθλητή ξεχωριστά.
Δικαίως λοιπόν, η διαμαρτυρία της κ. Κατερίνας Στεφανίδου, αλλά και όλης της Ελλάδος η οποία συντάσσεται γύρω από αυτήν.
Η Ελλάδα στους Έλληνες, και όχι στους κάθε λογής λαθροεισβολείς, που μπαίνουν ανεξέλγκτα άγρια στίφη, βάρβαροι, κάθε μέρα με την ανοχή και υποστήριξη των διωκτικών αρχών και της κυβερνήσεως, για να διώξουν τα... ήμερα!
Φτάνει, μορμολύκεια της δημοσιογραφίας, το ποτήρι γέμισε! Υπάρχει ακόμα χρόνος να διορθωθεί η βλακεία, και ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως και ο κάθε Έλληνας "Μίλτος", θα είναι στις καρδιές όλων μας και θα αξίζει το πραγματικό βραβείο, χωρίς καμιά “επιτροπή” να το αποφασίσει, της οποίας επιτροπής φέτος, γελοίοι ανθέλληνες με ανύπαρκτη, σταγόνα ελληνικής τσίπας μέσα τους, αποφάσισαν να δώσουν σε έναν μαύρο, νέγρο από το... Αχλαδοχώρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: