ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΝΚΙΔΕΣ...


Η απόλυτη ξευτίλα της Ελληνικής ση-
μαίας από αρχισπούσταρο αξιωματικό
των  Σωμάτων Ασφαλείας ο οποίος 
ορκίστηκε σ' αυτήν να μην την... ξευ-
τελίζει!
Οι Αμερικανοί (γιάνκηδες), κάθε φορά που θα κάνουν μία πουστιά και κουτσουλιά εναντίον της Ελλάδος και υπέρ της τουρκιάς, μας στέλνουν έναν καραγκιόζη εδώ καπάκι να χύσει τα κροκοδείλια δάκρυα στο “Λίκνον της Δημοκρατίας” (σ.σ.: τη δημοκρατία τη θυμούνται κάθε φορά που έρχονται στην Ελλάδα), “στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία”, να μας τάξει λαγούς με πετραχήλια!. 
Τι καλοί (μαλάκες) σύμμαχοι που είμαστε και δεν βγάζουμε ποτέ άχνα, κουβέντα (σ.σ.: η Ελλάδα όντως, είναι η καλύτερη σύμμαχος των ΗΠΑ, γιατί ποτέ δεν είπε τίποτα, και ποτέ δεν ζήτησε τίποτα! Αποτέλεσμα, να απολαμβάνει πάντοτε... τα παπάρια τους).

Αυτή τη φορά, παραμονές της μεγάλης εισβολής-σφαγής στην Συρία (της πρώτης μετά το 1974 στην Κύπρο) των τούρκων, η ΗΠΑ μας έστειλαν τον Μπομπαδέο, έναν χοντρομπαλά βλάκα... Τι; Πως; Εντάξει, ρε!.. Πως κάνετε έτσι; Τι Πομ-πέος τι Μπομπαδέος... Το ίδιο είναι... Αμερικανός φτυσμένος! 
Αυτός λοιπόν, ο Μπομ-πέος, πέραν του ότι μας παρέλυσε την Αθήνα για τρεις μέρες, η Μαρέγγα με τον Τάκα-τάκα τον τραπέζωσαν πολλές φορές, μας υποσχέθηκε ακόμα μια φορά ότι θα μας βοηθήσει στον πόλεμο με την τουρκιά, άμα ήμαστε “καλά παιδιά” και του δώσουμε καμπόσες βάσεις ακόμα στη στεριά, το λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως στη θάλασσα, και αφού τα “χαλάσουμε” με τους Κινέζους ή όποιους άλλους λαούς δεν γουστάρουν αυτά τα φρόκαλα, αλλά γουστάρουμε εμείς. Θα μεσολαβήσει, θα διαπραγματευθεί, να μην χάσουμε όλο το Αιγαίο, γιατί είναι αξιόλογη στρατηγική θέση και γι’ αυτούς, τους αξιολόγους σύμμαχους της τουρκιάς, παρά μόνον κάτι νησάκια μέχρι τη Σκύρο και τη Σαλαμίνα!


Φανταστείτε τι θα κάνει αυτό το... κο-
ριτσόπουλο με τα αμυγδαλωτά μάτια
στην πρώτη γραμμή εφ' όπλου λόγχης,
όταν από απέναντι θα έρχεται ένας 
τούρκος  μουστακαλής κραδαίνοντας
αντί  για λόγχη την... ψωλάρα του!
Μόλις είπε αυτά τα φοβερά και τρομερά λοιπόν, ο Πομ-πέος, από κάτω οι γαλονάδες-καραβανάδες δικοί μας άκαπνοι και ανεκπαίδευτοι σε πολεμικές καταστάσεις εδώ και χρόνια, σκουριασμένοι παραλυμένοι  (σ.σ.: πάλι την έκανε την πατάτα της η φρεγάτα στην τελευταία άσκηση, ρεζίλι των σκυλιών μας έκανε στους “συμμάχους”), με τους χαρτογιακάδες πολιτικούς τα αδελφάκια τους χέστηκαν στο χειροκρότημα, μερικοί δε από τη χαρά τους, Κρητικοί όντας, άρχισαν και τις μπαλωθιές, βροχή οι σφαίρες να πέφτουν απ' το ταβάνι, κι όλοι να τρέχουν να προφυλαχθούν κάτω απ’ τα τραπέζια, μην τους πάρει καμιά αδέσποτη σαν αυτές που καθημερινώς σκοτώνουν κόσμο και κοσμάκι, τους στείλει αδιάβαστους στα θυμαράκια! 
Από την σκηνή έλειπε ο "ρουβίκωνας", γιατί έτυχε μέρα... Σάββατο, και τα Σάββατα σ’ αυτήν την τεράστια μη κερδοσκοπική ΜΚΟ, δεν “δουλεύει” κανείς, είναι... μεγάλες αργίες!

Το ταξίδι του Μπομ-πέος τελείωσε με μεγάλη επιτυχία και ρίψη πυροτεχνημάτων στον... Ναύσταθμο της Σαλαμίνος, τον ξεπροβόδισαν όλοι στο αεροδρόμιο "Μπενύ Σελόν" ντυμένοι στα επίσημά τους, αφού πριν ο Τάκα-τάκας με τη Μαρέγγα του και πάλι, τον φίλεψαν Αιγινίτικο τραχανά σε κοσμική ταβέρνα του Φαλήρου.

Η Εφημερίδα εύχεται από καρδιάς να μην έχουμε συχνά τέτοιες επισκέψεις, γιατί κάθε φορά που αυτές συμβαίνουν, στη συνέχεια κάτι λείπει από τα δάχτυλά μας!


Ευοί ευάν αδέρφια...

Δεξιοί Έλληνες και όχι χλαπατσιασμένοι ελληνόφωνοι...  
Εναντιωθείτε στα προδοτικά σχέδια και της σημερινής αθλιοκυβερνήσεως, η άλλη όψη του νομίσματος του “Σφύριζα” - συνεχίζει με λεπτομερή ακρίβεια η Νουδούλα από εκεί που σταμάτησε ο Πίτουρας, εξ’ άλλου ο Τακα-τάκας ποτέ δεν δήλωσε ότι είναι δεξιός, ούτε η ΝΔ είναι δεξιό κόμμα, αθλιοφιλελεύθερο με προεκτάσεις κουμμουνιστικές είναι, απλά οι παραζαλισμένοι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι δεξιοί, θυμούνται ακόμα το Καραμανλή, τον ιδρυτή της, που κι αυτός δεξιός έλεγε ότι ήταν, αλλά έπραττε πειθήνια και υπάκουα ό,τι του υπαγόρευαν ο Φλωράκης και ο Κύρκος...


Είδατε τι έκαναν τα παλικάρια μας οι συν-Έλληνες στα Βρασνά!.. Πάρτε με το κοντόξυλο όλα αυτά τα λαθροεισβολικά ποντίκια που σας καπελώνουν στο σβέρκο, και τα οποία καμιά σχέση δεν έχουν  με προσφυγιά, έλεος, εμείς θα ξεβρωμίσουμε τη χώρα απ’ αυτή τη χολέρα που μας εξάγει συνεχώς και καθημερινώς ο ανθρωποφάγος επίσημα και μετά την εισβολή στη Συρία της τουρκιάς, που οι δικοί μας χέστηδες ανάρχιδοι και πουστράκια πολιτικοί στρατιωτικοί, τον βάφτισαν “σουλτάνο”, “μέγα ηγέτη”, περιφερειακό δερβέναγα και ότι άλλου είδους παπαριά και ανοησία, κατεβάζει ο τρομοκρατημένος νους τους!


Η στρατιωτική, πρωτίστως, αλλά και η πολιτική σαβούρα της σημερινής Ελλάδος, είναι οι πιο τρομοκρατημένες οι πιο δειλές και οι πιο ανήμπορες ηγεσίες να αντιμετωπίσουν εθνικές καταστάσεις στη χώρα μας, και να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για το γένος, τη φυλή, και την Ελλάδα. 
 

Ιααααάχ!.. Ανατριχίλα, σιχασιά!.. Φτουουουού!.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: