ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΑΛΩΝΊΖΕΙ Η ΑΙΣΧΡΟΚΈΡΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΊΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΣΤΉΡΙΞΗ” ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΏΝ ΔΉΜΩΝ – ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΟ 2.400 ΕΥΡΏ!

1995, Φωτο Αργ. Δαγκ.: Η φωτογραφία είναι 
στο αρχαίο νεκροταφείο του Αϊ-Λιά, εποχής
10ος αιώνας και πριν. Ο Τάφος είναι κάτω από
το θεμέλιο του νοτίου τείχους του παρεκκλησι-
ού, και τα οστά είναι εκεί. Δεν μετακινήθηκαν. 
Σε εποχή χρεοκοπίας και επικείμενης συρράξεως με την τουρκιά η Ελλάς, στην ελληνική ύπαιθρο Έλληνες και ξένοι αετονύχηδες λυμαίνονται κάποιες δουλειές και αισχροκερδούν βάρβαρα στην “τσέπη”, το πορτοφόλι του Έλληνος πολίτου διαφεύγοντας και φορολογικά.
Για να αποτρέψεις έναν πόλεμο, πρέπει να προετοιμάζεσαι γι' αυτόν. 
Συγκεκριμένα, άρπαγες Έλληνες και ξένοι εργάτες στα δημοτικά νεκροταφεία των χωριών των Δήμων, απολαμβάνουν ημερομίσθιο 2.400 ευρώ! Ναι, καλά το διαβάσατε, ημερομίσθιο 2.400 ευρώ! 
Ακόμα πιο συγκεκριμένα, μία εκταφή σ’  έναν τάφο στα δημοτικά νεκροταφεία, διαρκεί από μισή, έως μία, το πολύ, ώρα. Και οι εν λόγω εργάτες εκταφείς, ζητούν φορτικά και εισπράττουν από τους συγγενείς του θανόντος, 150 ευρά 

(σ.σ.: 16 μισάωρα επί 150 ευρώ, ίσον 2.400 ευρώ μεροκάματο!). 
Περιττό να πούμε ότι τα χρήματα αυτά είναι ΜΑΥΡΑ, δεν υπάρχουν παραστατικά στοιχεία (αποδείξεις, απόκρυψη φορολογουμένου εισοδήματος στη δήλωση), άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τη συγκεκριμένη εργασία, ή άδεια να διενεργήσουν την εκταφή από τον εκάστοτε οικείο Δήμο.
Είναι γεγονός ότι η φοροδιαφυγή από τους “καημένους” όπως αποκαλούνται οι κάτοικοι αυτοί της επαρχίας δημότες, είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερη από αυτήν που κυνηγούν μάγισσες οι εφορίες και το υπουργείο Οικονομικών.
Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί στα χωριά που αισχροκερδούν και απομυζούν παρασιτικά το πορτοφόλι των συνταξιούχων των 300 ευρώ. Είναι και όλοι οι άλλοι μκροεπαγγελματίες ντεμέκ, ερασιτέχνες ηλεκτρολόγοι, ερασιτέχνες υδραυλικοί, άλλου είδους μεροκαματιάρηδες, που μπορεί να μην εισπράττουν τα 2.400 ευρά των παρανόμων εκταφέων, εισπράττουν όμως και αυτοί για ολιγόλεπτη ή ολιγόωρη εργασία, 30 και 50 ευρά. Επίσης, μαύρα, αφορολόγητα κατ’ ευθείαν στον... κουμπαρά και την τσέπη!
Σύμφωνα με τους κανονισμούς και την λειτουργία άλλων δήμων, δημοτικών νεκροταφείων, τις εκταφές τις εκτελούν ατελώς συνεργεία υπαλλήλων των δήμων, και κατόπιν αδείας των οικείων συγγενών του θανόντος προς την αρμόδια δημοτική αρχή.
Μετά το πέρας της 7ετίας μάλιστα, απαιτείται άλλη άδεια από τον δήμο για παραμονή του τάφου, ενώ πριν από την επταετία εκταφή του νεκρού, γίνεται πάλι από τον δήμο, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη πάντα, της οικείας Εισαγγελίας


Ύστερα από όλα αυτά, ερωτάται ο δήμος Πολυγύρου και ο ίδιος ο Δήμαρχος:

1ον. Υπάρχει "Κανονισμός Λειτουργίας των Νεκροταφείων" στον Δήμο, και πως αυτός εφαρμόζεται;

 
2ον. Υπάρχει αρμόδια υπηρεσία στον Δήμο Πολυγύρου επιφορτισμένη και ασχολουμένη με την νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία των Νεκροταφείων της επικρατείας του; 

3ον. Υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι εργάτες-υπάλληλοι, ακόμα και απλοί δημότες κάτοικοι δημοτικών διαμερισμάτων συμβασιούχοι με τον Δήμο, που να έχουν μια τέτοια άδεια-εξουσιοδότηση (για κάθε δημοτικό διαμέρισμα), ούτως ώστε να κάνουν αυτή την τόσο ευαίσθητη και τόσο ειδική εργασία; Και πόσο κοστίζει το μεροκάματό τους; Εννοείται πως πάνω απ’ όλα πρέπει να διαθέτουν μπλοκ αποδείξεων θεωρημένο από την εφορεία και να κόβουν τις νόμιμες αποδείξεις. Αποδίδοντας στο υπεύθυνο ταμείο, και όλες τις Ασφαλιστικές εισφορές.

4ον. Διαθέτει ο δήμος Πολυγύρου όπως οφείλει, σε κάθε δημοτικό του νεκροταφείο, παράδειγμα των Σανών, το κατάλληλο μηχάνημα με τον υπάλληλο να διενεργεί ο ίδιος τις εκταφές; 


5ον. Έχει  Δήμος Πολυγύρου τις ανάλογες ελεγκτικές και διωκτικές αρχές, να ελέγξει και να πατάξει αυτήν την παράνομη δραστηριότητα των δημοτών του σε ιδιοκτησία καθαρά δική του, την καραμπινάτη φοροδιαφυγή, αλλά και να προστατεύσει τους ανυπερασπίστους (συνήθως ηλικιωμένους και χαμηλόμισθους), δημότες του, από τα νύχια και τη μένεγγη των αετονύχηδων αυτών που παριστάνουν τους εκταφείς;  


Και,
6ον. Και κυριότερον. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΉΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑΤΗ ΦΟΡΔΙΑΦΥΓΉ;

    Ο δήμαρχος Πολυγύρου ο οποίος είναι και έγκριτος νομικός, νομίζουμε πως έχει τις κατάλληλες απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, και θα μας τις δώσει. Εάν όχι, αυτό το υπόμνημα θα κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου, να μας δώσει αυτή την απάντηση.

    Επιπροσθέτως, συμβουλεύουμε τους κατοίκους των χωριών των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Πολυγύρου και δη των Σανών, προκειμένου να διενεργήσουν κάποια εκταφή του θανόντος οικείου των, να απευθύνονται για την σχετική (υποχρεωτική) άδεια του δήμου, και για την εκταφή την οποία πρέπει να κάνει υπεύθυνα αυτός. Ο Δήμος.
    Πληρώνουμε ένα σωρό φόρους, χωρίς να απολαμβάνουμε αντισταθμιστικά, απολύτως, τίποτα από αυτούς! Και τα χρήματά μας αυτά, πηγαίνουν στους άλλους αετονύχηδες, δημοσίους υπαλλήλους, το γνωστό κηφηναριώ, που αλλάζει φανέλες στον ιδρώτα ξαπλωμένο στις πολυθρονάρες του, και τα χλιδάτα γραφεία που του... προίκισε το κράτος. Το Ελληνικό Κράτος!.. Αυτό που κυνηγάει πάντα "μάγισσες", "φταίει το γαϊδούρι που δεν πάει μπροστά, αλλά χτυπάει το σαμάρι"


 [Σ.σ.σ.: Το μεροκάματο ενός τεχνίτου ή εργάτου “βαρέων και ανθυγιεινών” εργασιών, δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 80 ευρώ μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές. Συνεπώς, για εργασίες εκταφής ο εργάτης μιας ώρας, θα πρέπει να αμειφθεί με 10 ευρώ. Οποιαδήποτε άλλη αμοιβή, είναι αισχροκέρδεια και απύθμενη φοροδιαφυγή. Στην οποία δεν είναι ένοχος μόνο αυτός που τα παίρνει, αλλά εξ’ ίσου ένοχος και αυτός που τα δίνει. Και οι δυο διαπράττουν εγκληματική ενέργεια, διώκονται από το νόμο. Αυτό να μην το ξεχνούν αυτοί που βάζουν το χέρι στην τσέπη “χουβαρδάδες”, και πετούν τα 10ευρα όπου νάναι!]. 
[]

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η εποκοινωνία με την ιστοσελίδα γίνεται ΜΟΝΟΝ μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, στην αριστερή στήλη τέρμα κάτω στην "ΦΟΡΜΑ ΕΡΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ". 
Απαιτούνται πλήρη στοιχεία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: