ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΩΣ ΠΌΤΕ, ΡΕΕΕΕΕ... ΩΣ ΠΌΤΕ;

Φρόκαλα του Κερατά, Δωσίλογοι και Προδότες, Ευρωπέοι με τα Ούλα σας!.. 

Το αντιτορπιλικό “Βέλος”, η ντροπή του ενδόξου
Πολεμικού μας Ναυτικού, που με τον “ναυάρχαρο”
εκείνον “αλλά αποστολάκη” αλήστου μνήμης
 (πίσσα στα κόκαλά του), λιποτάκτησε χωρίς
 ίχνος εθνικής τσίπας, πήγε και παραδόθηκε
 στους Ιταλούς με όλο του το πλήρωμα εν καιρώ
 ειρήνης, γι’ αυτό του το ανδραγάθημα σήμερα,
 περιφέρεται όπως τα λυκοτόμαρα επίδειξη
 “ανδρείας και γενναιότητος των Ελλήνων”. 
Αν ήταν στην Αγγλία θα το είχαν διαλύσει
 παλιοσίδερα από ντροπή, θα το είχαν εξαφανίσει
από προσώπου γης.
Δεν έχει προηγούμενο η ηττοπάθεια η δειλία, η ανανδρία η ανύπαρκτη εθνική συνείδηση, το κύρος η ανύπαρκτη εθνική υπερηφάνεια, ο μηδενικός εγωισμός και η, έστω, μικρή πρακτική δυναμική αντίδραση των πολιτικών αχυρανθρώπων όλων των παρατάξεων, μηδέ εξαιρουμένης και της αηδιαστικής, σιχαμερής Ελληνικής κυβερνήσεως, στα χνάρια του Σύριζα που βαδίζει!  
Στις καθημερινές προκλήσεις των ανθρωποφάγων της τουρκιάς που δέχεται χλευαστικά ιταμά προκλητικά και νατηλίδικα και αυτή η Κυβέρνηση, οι φραστικές αηδίες που ψελλίζει ως αντίδραση και η επίκληση των “Διεθνών συνθηκών” δεν συγκινούν πλέον κανέναν, όταν αυτές τις συνθήκες ειδικά οι "μογγόλοι της τουρκιάς", τις έχουν κάνει προ πολλού σφουγγαρόπανο, χαρτί υγείας για να σκουπίζουν τ’ αρχίδια τους. Εμείς, τις κραδαίνουμε ως επιχειρήματα και αποδείξεις!
Καμαρώστε τον Πρώτο Πάκη της Ελλάδος, 
και μέγα συνταγματολόγο, που το Σύνταγμα
 της Ελλάδος στην επαίσχυντη "συμφωνία
 των Πρεσπών", το έκανε χαρτί υγείας στην
τουαλέτα του Μεγάρου του.
Ο Κούλης ή Τάκα-τάκας (από το τραγουδάκι εκείνο κάποτε του Τέρι Χρυσού), πολύ σύντομα αποκαλύφθηκε ότι είναι ένα παιδάκι του οποίου αν του πάρεις το ακριβό παιχνίδι που παίζει, και του δώσεις μία καραμελίτσα απ’ αυτές τις ματζουνάτες, εύκολα θα συμβιβαστεί. 
Διαβάζουμε και σήμερα στις τουρκο-ελληνικές εφημερίδες πως η “Αθήνα εξοργίστηκε” -λέει- με τις νέες προκλητικές, το λιγότερο, δηλώσεις του ανθρωποφάγου τούρκου Τσαβούς Ογλού... Γλου-γλου (δηλαδή, μιμπίλι... Δηλαδή “τούρκο” κατά το αγγλικό λεξικό, που τον σφάζουν οι αμερικανοί γιάνκηδες κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά), για τους λαθροεισβολείς που μας στέλνει καθημερινά (μας χρωστούσαν, μας πήραν και τον γάϊδαρο), λες κι εκεί στο κάτεργο του Κοινοβουλίου, ή στο ακόμα πιο άθλιο κάτεργο του “Πενταγώνου”, έχει κανείς εγωισμό τσίπα ή ευθιξία
Μια χούφτα αχυράνθρωποι είναι και στα δυο, χαρτογιακάδες και υπηρέτες "Διεθνών Συμφερόντων", οι οποίοι καθημερινή τους σκέψη και πράξη έχουν, πως θα αφανίσουν το συντομότερο δυνατόν την χώρα μας, για να ζήσουν γιουσουφάκια αυτοί καλύτερα, κι εμείς χειρότερα! 
Επιθεωρώντας το στράτευμα στο "Πλοίο
 της Ντροπής", παραδίδοντας και... μαθήματα
 δημοκρατίας!
Διότι, αν είχε, έστω και λίγο δα, να τόσο, τσίπα το Πολιτικό σκηνικό και Πεντάγωνο, τα σκατά που έχουν φάει από τους τούρκους από το 1974 και εντεύθεν, οποιοσδήποτε άλλος να ήταν, ακόμα και ελέφαντας ή δεινόσαυρος, θα τα είχε... ξεράσει! 
Οι δικοί μας “δεινόσαυροι” όμως, όπως είπαμε και το λέμε συνέχεια, όχι μόνο δεν τα ξέρασαν, αλλ' αντ’ αυτού τα καλοχώνεψαν, και τα... μεταλαμπάδευσαν μάλιστα παρακαταθήκη, προίκα μεγάλη και στις επόμενες πολιτικο-στρατιωτικές γενεές! 
Τουτέστιν, η Ελλάς σήμερα είναι ένα απέραντο “σκατό”, ένα σκουπιδοβάρελο στο οποίο κάθε μέρα όποιος τούρκος έχει αναγούλα ή έχει μεθύσει του σκασμού από βραδύς, το πρωί πάει και ξερνάει! 
Ο Πάκης εκστατικός!.. Γιατί, άραγε;
Ως πότε παλικάρια”, που είπε και ο Ρήγας... Ως πότε λοιπόν, αυτό το πολιτικο-στρατιωτικό σκουπιδαριώ-αληταριώ, μετά από 45 χρόνια (1974-2019) θα “απολογείται” για τα... εγκλήματα που έχει κάνει, θα επικαλείται “παγκόσμιες γελοίες συνθήκες (αρχιδοπαπαριές)”, “ηθικούς και ανθρωπιστικούς κανόνες” που η αθλία και αφελεστάτη κεφάλα τους μόνον εφευρίσκει, περιμένοντας και τις “εξωτερικές δυνάμεις” -λέγε με βρωμο “ΕΕ” και βρωμο “ΝΑΤΟ”- οι πιο εχθρικοί και οι πιο μισητοί συνασπισμοί σήμερα για τη χώρα μας, να μας σώσουν; Ως ΠΌΤΕ; 

Άντε, χρονιάρα μέρα αύριο, ας μην επεκταθώ περισσότερο, όφειλα όμως αυτόν τον “εξάψαλμο” στις πολιτικο-στρατιωτικές δυνάμεις μας, απόδοση τιμής και δόξας στους ήρωές μας του Έπους το “40” που θα γιορτάσουμε, πολλών των οποίων τα κόκαλα στα Αλβανικά βουνά ακόμα παραμένουν άθαφτα, έχω πάει και τα έχω δει, για να τα κατουρούν οι Αλβανοί τους οποίους εμείς οι “αλτρουιστές”, πλήν Έλληνες-μαλάκες, με τόση... λαχτάρα και φροντίδα εδώ, ελέω κι εκείνου του “Νεοδημοκράταρου” της “Πώλα” ξεσαμάρωτου Σαμαρά, τα τελευταία χρόνια συνδράμουμε και περιθάλπομαι, δηλαδή ταΐζουμε πλουσιοπαρόχως! 

Ευοί ευάν αδέρφια... Έρρωσθε και ευδαιμονείτε... Η "Ευλογημένη και αθάνατη "28η Οκτωβρίου 1940", της οποίας το κάλλος και ο ηρωισμός, βασίλεμα δεν έχει!..
[] 



Δεν υπάρχουν σχόλια: