ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΝΑ ΔΙΑΓΡΆΨΕΙ ΑΜΈΣΩΣ Η “ΝΔ” ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΚΑΘΌΛΑ ΑΝΆΠΗΡΟ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.

Στη φωτογραφία ο, από τους πιο "χρησίμους
ηλιθίους" της ΝΔ, αυτοπροσώπως!
Ο οποίος άσκησε προσβλητική κριτική σε συνάδελφό του και μάλιστα υπουργό, και ο οποίος θα της δημιουργήσει χίλια-μύρια προβλήματα, θα την καταντήσει πολύ σύντομα εκλογικά και ψηφοθηρικά, όπως κατάντησε ο Σύριζα!
Δυστυχώς, πολλοί λίγοι των αναπήρων παραδέχτηκαν ποτέ ότι είναι ανάπηροι και συμβιβάστηκαν μ’ αυτό χωρίς να ενοχλούν. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών μεγαλώνοντας, γίνονται απαιτητικοί, εριστικοί, και πάρα πολύ κακοί με τους υγιείς! 
Αυτός ο κύριος (κακώς χρησιμοποιώ την λέξη “κύριος”), ως Έλλην με ελληνική παιδεία, έπρεπε να αναλογιστεί πρώτα -αν η αναπηρία του δεν του έφαγε και το μυαλό;- πως αν ζούσε στην εποχή της Σπάρτης, θα τον είχαν πετάξει στον καιάδα από την ώρα της γέννας του. Θυμίζει με τις πράξεις του, μάλλον, “δεξιό κουμμούνι”, το οποίο η ΝΔ τράβηξε...  πρώτο λαχνό και καλοβόλεψε ηλιθίως στο ευρωκοινοβούλιο χωρίς να το αξίζει.

Υπάρχει άγραφος κανόνας στα κόμματα και στους κάθε είδους συνασπισμούς, δεν κακολογείς και δεν βρίζεις συνάδελφό σου πισώπλατα, υπουργό μάλιστα, σε κωλοϊστοσελίδες της μύξας, γιατί, απλούστατα, την επομένη στιγμή θα τον συναντήσεις και πρέπει να του πεις καλημέρα. Αν δεν σε τραβήξει πρώτα αυτός κανένα “μπουκέτο” στη μάπα, που θα το κρατάς ενθύμιο για μέρες.
Να παραδώσει ΑΜΕΣΩΣ την ευρωβουλευτική του ταυτότητα λοιπόν, αυτός ο καθόλα ανάπηρος και "χρήσιμος ηλίθιος" όπως αποδεικνύεται από τις πράξεις του (Μάλλον, δεν του άξιζαν  και τα αριστεία της μαθητικής του ζωής... Ζαβό ήταν κι ο “πρόεδρος του 18μελούς της Γ΄ γυμνασίου”, και δείτε πως κατάντησε την Ελλάδα), και να πάει σπιτάκι του και στην αφάνειά του, που όλοι τον είχαν ξεχάσει, “έτρεξε” ανοήτως, το επαναλαμβάνουμε και πολύ κακώς (όπως πάντα), η ΝΔ να μας τον θυμίσει. Ένα “δεξιό, καθόλα, κουμμούνι”.  
Το πρόβλημα της ΝΔ από τούδε και στο εξής, θα είναι τι είδους μπούρδα θα ξεφουρνίζει αυτός από το στοματάκι του, ο ένας άλλος “χρήσιμος ηλίθιος” θα το λέμε συνέχεια, θα το παίρνουν οι τουρκοελληνικές βρωμοφυλλάδες και θα της το κοπανούν στο κεφάλι!
Από τέτοια (ιστοσελίδα) που έτρεξε να μας τον παρουσιάσει σαν είδηση, διαβάστε τα παρακάτω, αρνητικά στην πράξη του σχόλια, τα οποία αναδημοσιεύω επιλεκτικά, τα χειροκροτούμενα ήταν ελάχιστα και  ανάξια δημοσιεύσεως, αφού στην ουσία στρέφονταν κατά της Ελλάδος, ήταν γνωστών κύκλων και ούτε καν στην ουσία του θέματος. 



*/*

ΣΧΟΛΙΑ:

Ισίδωρος:
Καλό είναι να ασχολούμαστε με την ουσία και όχι να ψάχνουμε την μία και μοναδική λέξη που πιθανώς να ενοχλεί κάποιους. Ναι ήταν πνευματικά ανάπηρα τα υποκείμενα αυτά και το έδειξαν με το τρόπο που εκφράστηκαν. Ας αποδείξουν το αντίθετο. Δεν νομίζω ότι με μία λέξη προσβάλονται όσοι πραγματικά υποφέρουν και αξίζουν σεβασμό.

Μύγα Τσε:
Κυμπουρόπουλε κουράζεις.
Άφησες ασχολίαστη ως δήθεν ποιητική αδεία των Μόντυ Πάιθον την πρωτότυπη παράσταση που ενέπνευσε τα άγουρα-αφελή κοριτσόπουλα. Αγαπητέ, ο τρόπος βαδίσματος εμφανώς αναπαριστά μορφές κίνησης αναπήρου ή σπαστικού σε σημείο κάποιοι καλόπιστοι από τους θεατές να νομίζουν ότι όντως επρόκειτο για "σπαστικά". Αυτό δεν σε ενόχλησε ; ή τρόμαξες να ασχοληθείς με τους Βρετανούς κ(ω)λοσσούς της παγκόσμιας τέχνης. Σημειωτέον ότι το πανελλήνιο, και καλώς, σε έμαθε από μια τέτοια παρέλαση.

Ρέι Λίουις:
Ο τρόπος βαδίσματος αποτελεί διακωμώδηση των τικ σε κινήσεις και εκφράσεις που είχαν αποκτήσει οι βετεράνοι στρατιώτες του Α' ΠΠ και τα κουβαλούσαν, ως αναπηρία για την οποία δεν έλαβαν καμία μέριμνα, σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους.
Προφανώς για τον Κυμπουρό αυτοί θεωρούνται "υγιείς" και η διακωμώδησή τους δεν είναι ούτε απαράδεκτη, ούτε προσβλητική ούτε μειωτική, μάλλον είναι αυτό που τους αξίζει.
Κι ευτυχώς να λες που αυτό το "δρώμενο" έγινε τώρα και όχι στις μέρες που έκανε το σημαιοφόρο και τον γνώρισε όλη η Ελλάδα γιατί διαφορετικά και άλλοι θα έπαιρναν τη δόξα και αυτός θα πήγαινε άπατος.

Τζώρτζ:
Ρε χαζέ Κυμπουροπουλε. ο Βορίδης μίλησε για διανοητικά ανάπηρους που δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους. Δηλαδή, εσύ τι νομίζεις οι οι διανοητικά ανάπηροι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι γίνεται;

Αντίδοτον:
Θα έπρεπε να τον διαγράψει ο Κυριάκος για τα όσα προκάλεσε, παντού εμφανίζεται ως νταβατζής των ανθρώπων που έχουν κάποιο πρόβλημα, και φυσικά για ίδιον όφελος. Ξέφυγε η συζήτηση από την αισχρή πράξη των Συριζαίων στην παρέλαση και την μετέφερε αυτό το άτομο, σχεδόν ως πολιτική Κρίση μέσα στην Κυβέρνηση, σε υπουργικό μάλιστα επίπεδο. Πετάξτε τον έξω και ζητήστε και την έδρα της Ευρωβουλής πίσω.

Αριστέα:
Αντιπαθώ την πολιτική ορθότητα με όλα όσα συμπαρασύρει.
Οι πολιτικές επιλογές μας, καλό είναι να μένουν μακρυά από συναισθηματισμούς.
Όπως ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής θίχτηκε από μια λέξη της καθομιλουμένης μας, θέλω να μου πουν οι θιασώτες τής “κορεκτίλας” που δικάζουν εδώ:
Το ποίημα τού Κωστή Παλαμά "Ο Δωδεκάλογος τού Γύφτου", ρίχτηκε κι' αυτό στην πυρά της πολιτικής ορθότητας;
Σαν τους τούρκους έχει καταντήσει και αυτός. Όπως οι τούρκοι όπου στον Κόσμο πειραχθεί μουσουλμάνος το παίζουν νταβαντζής, έτσι και ο λεγάμενος. Μόλις ακουστεί η λέξη "ανάπηρος" εμφανίζεται ως ο νταβατζής των πάντων . ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ... Μπορείς να μας πεις πόσα κονομάς στην Ευρωβουλή;

Αντίδοτον:
Πανάθεμά σε βρωμιάρη, θέλεις να δημιουργήσεις θέμα χωρίς αιτία πάνω στην Εθνική Επέτειο. Ήταν ξεκάθαρο και σωστό αυτό που είπε ο Βορίδης. Τα άτομα που έκαναν αυτή την αισχρή πράξη στην Παρέλαση δεν ήταν (νοητικά) ανάπηρα "ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ". ΠΩΣ ΑΛΛΙΏΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΕΙ, ρε καταραμένε Συριζαίε που το παίζεις ΝΔκράτης; Η ΝΔ θα έπρεπε αυτό το υποκείμενο να το διαγράψει από Ευρωβουλευτή και να ζητήσει και την έδρα πίσω.

Καλλιόπη:
Ο Κυμπουρόπουλος με απογοήτευσε, όπως φαντάζομαι και πολλούς άλλους! Η ευαισθησία στο πρόβλημα του δεν σημαίνει ότι θα επιβάλλει στους άλλους τρόπο έκφρασης. Και ο Βορίδης μίλησε όπως μιλάμε όλοι. Τα θηλυκά που επέλεξαν να κάνουν σόου στην παρέλαση, ναι, φέρθηκαν σαν νοητικά ανάπηρα! Ας αφήσει λοιπόν τις περιττές ευαισθησίες του, για να μη πάω παρά πέρα και πω ότι η πρωτιά του οφείλεται κατά βάση στο πρόβλημα του και όχι στις ικανότητές του.

Γουόντορφ:
Ως ανάπηρος, αν και όχι τόσο σοβαρά όπως αυτός που επέλεξε ο Μητσοτάκης για να πάρει ψήφους, αλλά με πολύ-πολύ πιο λιγότερες απολαβές από το ανθρωποειδές, έχω κάθε δικαίωμα να του ευχηθώ αυτό που ΠΌΤΕ δεν θα μπορέσει να απολαύσει! Να περπατήσει όρθιος. Δηλώνοντας, ταυτόχρονα ότι με προσβάλλει βαθύτατα, αυτό το δίποδο να με εκπροσωπεί.

Αβατάρ:
Κοίτα τι κάνανε ευρωβουλευτή με τόσα χιλιάρικα το μήνα! "Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ" (για να είναι ο νους υγιής, πρέπει και το σώμα να είναι υγιές). Που αυτό το ζόμπι δεν έχει, ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Πολ:
Μόνο στην Ελλάδα φτάνουμε από το ένα άκρο στο άλλο! Είναι δυνατόν να φτάνουμε με μια λέξη να χαρακτηρίζουμε κάποιον ακροδεξιό φασίστα ότι προσβάλει ότι αφορίζει, και πάει λέγοντας; Ήμαρτον, επιτέλους, λίγο μέτρο...

Γκέοργε ΤΖ:
Κύριε Κυμπουρόπουλε, ο κ. Βορίδης είπε: "Είναι παιδιά, είναι 16 χρονών, δεν είναι ανάπηρα, μπορείς να μιλήσεις μαζί τους, δεν έχουν κάποιου είδους πάθηση". Τι το μεμπτόν; Τι το παράξενο; Τι το ανεπίτρεπτον; Θεωρώ ότι η δική σας δήλωση είναι ... "εκτός παιδιάς".

Λόου και Όρντερ:
Ο Βορίδης μια χαρά τα είπε! Καμία προσβολή προς τους ΑΜΕΑ δεν υπήρξε, η προσβολή ήτανε προς τις βλαμμένες αυτές. Οι παρελάσεις δεν είναι χώρος για να διαδηλώνουν ορισμένοι τα απωθημένα τους, όποιος δεν θέλει, δεν συμμετέχει στην παρέλαση και λήγει εκεί. Το να συμμετάσχεις, όμως, και να κοροϊδέψεις, τότε γίνεσαι χειρότερος από αυτό που κατακρίνεις. Εσύ μάλλον δεν ξέρεις σε ποιο κόμμα βρίσκεσαι! Γράψου στον ΣΥΡΙΖΑ ή στο ΚΚΕ, αν σου αρέσουν τόσο πολύ.

*/*

[Σ.σ.σ.: Έγινε σωστή σύνταξη και διορθώθηκαν τα λάθη φραστικά και ορθογραφικά, όσων μπορούσαμε, η ιστοσελίδα δεν δημοσιεύει ανορθόγραφα και ασύντακτα ελληνικά κείμενα, όπως και βρωμερά γκρίκλις, και τα δυο τα πετάει στα σκουπίδια.
Η ελληνική γλώσσα ισοπεδώνεται καθημερινώς σ’ αυτούς τους γελοίους “αρθρογράφους”, που ακόμα κι αν θέλουν να πουν, ή λένε κάτι καλό, την άποψή τους, στη σύνταξη και την ορθογραφία το... γαμούν τη μάνα! 

Αν δεν διαθέτουν τις κατάλληλες γνώσεις να κάνουν ορθογραφία -και ο πιο τέλειος ορθογράφος θα κάνει τα λάθη του- μπορούν να συμβουλευτούν τον “αυτόματο ορθογράφο” του κειμένου, αλλά ούτε αυτό κάνουν.
Βεβαίως, την ευθύνη, και μάλιστα πολύ μεγάλη, σοβαρή, την φέρουν αυτοί που εγκρίνουν (δημοσιογράφοι, αρχισυντάκτες) αυτές τις αηδίες, τις ανεβάζουν όπως λάχει, πρέπει να επέμβει αυστηρώς έλεγχος δημοσίας Αρχής, στις επώνυμες ιστοσελίδες εφημερίδων, ή σε ιστοσελίδες που χειρίζονται επώνυμοι δημοσιογράφοι. Διαπράττουν και νομικά κολάσιμη πράξη, πέρα από την καταστροφή της γλώσσας μας και την καθιέρωση... παλαιολιθικών άναρθρων κραυγών].

Δεν υπάρχουν σχόλια: