ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΉ ΜΠΛΌΦΑ; Ή ΑΠΎΘΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΉ ΓΚΆΦΑ;

Σήμερα στις 12.00 περίπου το μεσημέρι, ο διοικητής του Α.Τ. Πολυγύρου με αυτοκίνητο της υπηρεσίας επίσημη αποστολή, ήρθε στη πόρτα του (...) κατοίκου Σανών Χαλκιδικής, να του απαγγείλει κατηγορίες με βάση τον ποινικό κώδικα για αξιόποινες πράξεις που είχε κάνει.
Στην εμμονή του διοικητού του Α.Τ. Πολυγύρου, ο παθών ζήτησε να μάθει το άρθρο του Π.Κ. προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος, αν όντως, έκανε την αξιόποινη πράξη που κατηγορούνταν, και της οποίας το αξιόποινο δεν γνώριζε καν.

Συγκεκριμένα, του είπε ο υποψήφιος συλληφθείς:
-Πες μου το άρθρο που με κατηγορείς, και με ένα κλικ τώρα, στον υπολογιστή μου, θα το διαβάσω αμέσως.
Ο Αστυνόμος του Α.Τ. Πολυγύρου, του είπε επί λέξει:
-Ναι, άνοιξε το άρθρο του Π.Κ. 191Α, και θα τα διαβάσεις όλα.
Τελικά... Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο... Ο διοικητής του Α.Τ. Πολυγύρου έφυγε λέγοντας και πολλά άλλα έπεα πτερόεντα... Αλλά στο Άρθρο 191Α του Π.Κ. που επικαλέστηκε για να βασίσει τις κατηγορίες του, δεν έγγραφε ΑΠΟΛΥΤΩΣ, τίποτα, για το κατηγορητήριο που ισχυρίστηκε στον Πολίτη.
Αλήθεια; Ψέμματα; Προς εκφοβισμόν και τρομοκρατία, την γνωστή των διωκτικών αρχών που επικαλούνται και ασκούν χρόνια τώρα στην πλάτη μας, προκειμένου να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη και τυραννική;
Διαβάστε το άρθρο στην φωτοτυπία που δημοσιεύουμε, απ’ αυτά που λέει, τίποτα δεν ταυτίζεται και τίποτα δεν συνηγορεί, με τις κατηγορίες που απηύθυνε ο διοικητής του Α.Τ. Πολυγύρου στον “κατηγορούμενο” Έλληνα πολίτη, και πήγε να τον συλλάβει! 

Αν ήταν όμως κανένα... καλόπαιδο του "Ρουβίκωνα",  ποιες θα ήταν οι ενέργειες και ποια η συμπεριφορά του κ. Διοικητού
  */*

 Ελλαδάρα, χάνεσαι... Σβήνεις... Τελειώνεις... Και το σβήσιμό σου, θα γίνει πλέον με Νόμους και Συντάγματα, από τους εθνοπατέρες-προδότες που έστειλες στο γκοβέρνο να μεριμνήσουν για σένα, πριν από σένα...
Αίσχος!.. Αηδία και αίσχος!
[]

Δεν υπάρχουν σχόλια: