ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΈΤΣΙ ΣΟΥ ΈΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΨΉΦΟ, ΑΦΕΛΉ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ...


Μπρρρρρ!.. Παναγία μου!.. Βοήθησέ με τον αμαρτωλό!..
Και το περισσότερο “ηλίθιε δεξιέ” ΝΔ-κρατη, τα “δεξιά κουμμούνια” του Τάκα-τάκα, του απογόνου του μεγαλυτέρου Δωσιλόγου και συνεργάτη των Γερμανών Ναζί στην Ελλάδα!
Για να βγαίνει ο “κυβερνητικός εκπρόσωπος” (ο τρίχας της κυβερνήσεως, δηλαδή), χωρίς ίχνος τσίπας ελληνικής αλλά και ερυθριάσεως, Χοντρόπετσος με όλη τη σημασία της λέξεως, να σου υπόσχεται ότι θα σου φέρει μόνον το 1% των ισλαμόγιουφτων στον κήπο σου, και από αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες πλέον, μόνον το πολύ, 1% θα γυρίσει πίσω στις βρωμερές πατρίδες τους, το υπόλοιπο θα το καπελωθείς, θέλεις δε θέλεις


Α, και κάτι άλλο. Αυτός ο Χοντρόπετσος και ξετσίπωτος, είπε πως τον απασχολεί -λέει- πολύ το “λαθροσαβουρικό”, είναι μέγα θέμα για την Ελλάδα, και απάλειψε τη λέξη “πρόσφυγας” από το λεξιλόγιό του, την αντικατέστησε με τη λέξη “μετανάστης”.
Κι εσύ Έλληνα, που γνωρίζεις πολύ καλά την έννοια και τη λέξη “μετανάστης” όπως και "πρόσφυγας", κοίτα τις φάτσες στη φωτογραφία και πες μας, τι σχέση έχουν; αυτοί οι αγριάνθρωποι χόμο νεατερντάλις, με τον μετανάστη;

Η φωτογραφία και τα σχόλια είναι αναδημοσίευση από το “ΘΕΜΑ”, την εφημερίδα που κάποτε, λίγα χρόνια πριν τον εκδότη της κυνηγούσε η Ίντερπολ στα Λευκά Όρη, αλλά τον γλύτωσε η απύθμενη και προδοτική βλακεία της Ελληνικής Αστυνομίας. Και που τώρα παρουσιάζεται υπέρμαχη της “λαθροσαβούρας”, και τρέχει πάντοτε πρώτη εφημερίδα με βάγιες και φοίνικες, να την... προϋπαντήσει!
Η απάντηση του Ελληνικού λαού, του οποίου τη σύμφωνη γνώμη με τον Χοντρόπετσο τα “συστημικά μέσα” πάνε να βγάλουν πλέον, 10 στους 10 Έλληνες, ξεχνώντας τελείως, με ποιο σύνθημα η βρωμο-ΝΔ πήρε την απόλυτη πλειοψηφία (αυτοδύναμη κυβέρνηση), στις εκλογές μόλις προ 3μήνου, να είναι: 
-Οι “πρόσφυγες” και οι “μετανάστες”, αφού τους θέλουν τέτοιους, στα σπίτια τα σαλόνια και τους κήπους των επαύλεων των πολιτικών και των πολιτικάντικων καθαρμάτων που αποφάσισαν να τους φέρουν.
-Όποιο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα δέχεται αυτή την "χολέρα" (οι περισσότεροι άρχονται από χώρες όπου η εν λόγω αρρώστια θερίζει, χωρίς καν να έχουν εμβολιαστεί ποτέ), να μπαίνει αμέσως σε καραντίνα από τις τοπικές κοινωνίες, και ο ιδιοκτήτης του να στιγματίζεται ως προδότης. 
 -Κανένα κατάστημα ή άλλη εμπορική οντότητα να δέχεται να εξυπηρετήσει, ούτε έναν από αυτούς, ο δήμος ή ο Δήμαρχος που συναίνεσε σ’ αυτή την εχθρική 100% εισβολή, να χαρακτηρίζεται επίσης προδότης, προδοτικός, με όλες τις συνέπειες αυτής της στάμπας. Και,
-Το κυριότερο, οι γνήσιοι δεξιοί και πατριώτες Νεοδημοκράτες, να κάνουν συγκέντρωση και πορεία στην Ελληνική βουλή, να ζητήσουν την ψήφο τους πίσω, θεωρώντας άκυρες τις εκλογές του καλοκαιριού, με επαναληπτικές.
Έτσι θα μάθουμε τελικά, και ποιοι είναι οι Δεξιοί στη ΝΔ, ποιοι οι κρυπτοκομουνιστές κρυπτοπασόκοι, και ποιοι οι κρυπτοσυριζαίοι.
Τα γνήσια δεξιά μικροκόμματα να σταματήσουν να ερίζουν και να διχογνωμούνται χωρίς αιτία, είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό τους στο σύνολο, να υπάρξει, επιτέλους, σ’ αυτή τη χώρα μια κυβέρνηση Ε-λλη-νι-κή, και όχι οι ξενόδουλες προσκυνημένες ραγιάδικες, της αισχρής και σιχαμερής μεταπολιτεύσεως που μας καπελώθηκαν 45 χρόνια τώρα, ελέω “Δικτατορικής και Φασιστικής Δημοκρατίας”.
Στις σημερινές πολιτικές διοικήσεις των χωρών, εκτός των άλλων (Δικτατορίας, Κουμμουνιστικής δικτατορίας, Βασιλευομένης Δημοκρατίας, Μοναρχίας και Δημοκρατίας), πρέπει να εισαχθεί και η έννοια της “Κοινοβουλευτικής Φασιστικής Δημοκρατίας”. Η οποία εγκαθιδρύεται με την δημοκρατική ψήφο μεν, των ολίγων (αποχή 50%), αλλά και αυτή κλεμμένη και ληστευμένη από ψεύτικες και απατεωνίστικες υποσχέσεις. Άκρως ψευδή προγράμματα των πολιτικών κομμάτων.
Η Δημοκρατία απόθανε λοιπόν, Ζήτω η “Κοινοβουλευτική Φασιστική Δημοκρατία”!


*/*

ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΤΟΥ “ΘΕΜΑΤΟΣ”

Διάλεξα μόνον 4, γιατί είναι αδύνατο να τα βάλω όλα -τα βαρέθηκα κιόλας, αρχιδιές και παπαριές στο σύνολο από ανθρώπους αγραμμάτους κολλυβογραμμάτους και κομπλεξικούς- τα οποία στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τα ίδια, και ακόμα πιο τσουχτερά:

Προβατα ξυπνατε
05/11/2019, 15:09
Στην παρούσα φάση έχουμε ανάγκη και κόψιμο για ξένους επενδυτές και τουρίστες. Και θα έπρεπε να απαιτούμε δυναμικά δουλιές για όλους μας και την ηρεμία μας. Αυτά που ζούμε μαρτυρούν εσχάτη εθνική προδοσία, που οι εθνοπροδότες μας δεν έχουν θέσει ούτε καν ποσοστώσεις υποδοχών, προκείμενου να μην αφελληνισθεί η πατρίδα μας. Δεν είναι τυχαίο που εγκαθιστούν τις ισλαμικές ορδές λαϊκής  εξαθλίωσης νυχτιάτικα... Επίτηδες, για να μας πιάνουν στον ύπνο.

c
05/11/2019, 15:07
Πόσοι από το 1% της κάθε περιοχής θα πάει στην υπόλοιπη Ευρώπη;

H...
05/11/2019, 15:07
ΕΛ.ΑΣ., που πληρώνεις υπερήφανε ψηφοφόρε, προστατεύει τους λάθρο κι εσένα σε έχει γραμμένο στο μ$%^ί της.

Μάλιστα!
05/11/2019, 15:07
Πολύ αγριεμένη την βλέπω την μουσουλμάνα γύφτισσα... Ήρθε να μας αλλάξει τον αδόξαστο, να φανταστώ; Έτσι;


Δεν υπάρχουν σχόλια: