ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ, ΘΕΕ ΜΟΥ!.. ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

Μην πάει ο νους σας στο θεό "Γιαχβέ" της εβραιοχριστιανοσύνης, γιατί την... πατήσατε άγρια. 

Αυτό το τεράστιο Μέγαρο, δείγμα άκρατου
πλουτισμού και χρηματισμού, είναι η
είσοδος για την κόλαση όλων των χριστιανών
παπάδων, αλλά και των αφελών πιστών που 
δίνουν βάσει στα λεγόμενα και τις παρλαπί-
πες τους.
Σε μια, άνευ προηγουμένης, φαρισαϊκή, πέρα για πέρα, και υπέρμετρα εγωιστική ανακοίνωση προχώρησε σήμερα η (μ)Ιερά Σύνοδος” της Εβραιοχριστιανικής μασονίας (Εκκλησία της Ελλάδος), να “τιμωρήσει” αυτούς που δεν θέλουν να θαφτούν, αλλά να καούν. Παράνομη και καταχρηστική. Να θαφτούν και να καούν, όπως παραδοσιακά το έπρατταν οι Έλληνες για χιλιετίες, μέχρι που εμφανίστηκε στα μέρη μας ο εγκληματίας Εβραίος Σαούλ (πάνω από 6.000 εθνικούς, δηλαδή Έλληνες, έσφαξε με τα ίδια του τα χέρια), πριν μας καπελώσει τον ξενόφερτο θεό Γιαχβέ (Γιαχωβά), τον θεό των Εβραίων. Παράνομη, γιατί:

1ον. Αυτοί που επιθυμούν να αποτεφρωθούν, δεν δίνουν δεκάρα στα μνημόσυνα, τα “σταυρούδια” και τα τρισάγια, όλο αυτό το άκρως εμπορικό εμετικό και άκρως χρηματικό γιαλαντζί παζάρι, επομένως, οι άρες-μάρες κουκουνάρες της “(μ)Ιεράς Συνόδου”, δεν τους αγγίζουν, καν. 
2ον. Τα “μνημόσυνα” και τα ντερλικώματα, εφόσον τα επιθυμούν οι οικείοι του θανόντος, μπορούν να τα κάνουν και στα κέντρα διασκεδάσεως με κλαρίνα και μπουζούκια μέχρι πρωΐας, να ευφρανθεί και η ψυχή του εκλιπόντος που θα τους καμαρώνει από ψηλά. Τα φτωχαδάκια οι συγγενείς, μπορούν να κάνουν το γλέντι και σε στενότερο κύκλο, στην αυλή του σπιτιού τους. 
3ον. Κανένας (τραγό)παπας, ΠΟΤΈ, δεν “ανέπεμψε” καμιά ευχή που εισακούσθηκε από τον θεό, γιατί απλούστατα ο θεός δεν γουστάρει ευχές από κακούργους και αμαρτωλούς παιδεραστές φουλ, σύμφωνα με την λαϊκή αφήγηση, ο παπάς που έβραζε στο σκατό και την πίσσα στην κόλαση, αλλά εξείχε μόνον το κεφάλι και τα γένια του στην επιφάνεια του τεραστίου καζανιού, πατούσε στο κεφάλι του δεσπότη του. 
4ον. Εάν ο “κεκαυμένος” θανών και οι συγγενείς του επιθυμούν και κηδεία μνημόσυνα, ΔΕΝ μπορεί να την αρνηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ σαχλοδεσπότης ή σαχλόπαπας, γιατί οι παπάδες είναι δημόσιοι υπάλληλοι, τους πληρώνει το κράτος, η Ελληνική πολιτεία γι’ αυτό, υποχρεούνται να τελούν όλες τις κοσμικές τελετουργίες, γάμοι βαφτίσεις κηδείες για τους φορολογουμένους του, όποιος δεν το κάνει, την άλλη μέρα θα αντιμετωπίσει τον Εισαγγελέα, και την επομένη δεν έχει μισθό, δεν έχει δουλειά, πάπαλα, απολύεται, και θα ψοφήσει στην πείνα, αν δεν γίνει νταβατζής σε καμιά από τις βόρειες “εισαγόμενες” κυρίες.
Τέρμα η τρομοκρατία ο εκβιασμός και η κατευθυνόμενη “χριστιανοφοβία-κολασηφοβία” κατά το “ισλαμοφοβία”, από αυτήν την σατανική φάρα των αγριανθρώπων “που πουλούν το χριστό με το δράμι” όπως έγραψε κι ο Καζαντζάκης, ΔΕΝ ΦΟΒΊΖΟΥΝ ΚΑΝΈΝΑΝ οι αφορισμοί τους και οι κατάρες τους, εκτός από κάτι αλαφροΐσκιωτα γραΐδια και τίποτα καλόγερους ή καλόγριες στα μοναστήρια, όπου λαμβάνουν χώρα τις μαύρες νύχτες και τα ακατονόμαστα, τα πιο ανήκουστα όργια!
Άει σιχτίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: