ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

ΈΤΣΙ ΜΑΣ ΛΉΣΤΕΥΕ Ο “ΣΥΡΙΖΑ” 4 ΧΡΌΝΙΑ...

Για να απολαμβάνουν τα μέγιστα σε κάθε είδους άλλες απολαβές πέραν του μισθού τους, οι κρατικοδίαιτοι τεμπέληδες της ΔΕΗ.
Με το νέο νυχτερινό τιμολόγιο, οι μειώσεις αγγίζουν μέχρι και το 65%, ήτοι:

  • •    Για τις πρώτες 1600 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, 0,0069 Ε/Κλβω
  • •    Για τις επόμενες 400 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, 0,015 Ε/Κλβω (μείωση 30%).
  • •    Για τις υπόλοιπες κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, 0,03 Ε/Κλβω (μείωση 65%).
Παράδειγμα: Λογαριασμός κανονικής καταναλώσεως 2.500 Κιλοβάτ όπου η σημερινή χρέωσή του είναι 162,15 ευρώ, θα γίνει με τη νέα κλίμακα 120,65 ευρώ. Και λογαριασμός νυχτερινής καταναλώσεως 3.500 Κιλοβάτ σημερινής χρεώσεως 299,6 ευρώ, με τις νέες κλίμακες μειώνεται στα 203,1 ευρώ.
Μήπως οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είναι τούρκοι, και ζουν σε κατεχόμενο έδαφος (Ελλάς) της τουρκίας;”
Το παλιό τιμολόγιο του “ΣΥΡΙΖΑ” (ο οποίος διερρήγνυε και τα ιμάτιά του φαρισαϊκά για το λαό), έπληττε κυρίως, τους φτωχούς καταναλωτές της ΔΕΗ οι οποίοι χρησιμοποιούν θερμοσυσσωρευτές ή κλιματιστικά για τη θέρμανση των σπιτιών τους, εμφανίζοντας αναγκαστικά “υψηλή” κατανάλωση. 
Οι παλιές τιμές του “ΣΥΡΙΖΑ” στη ΔΕΗ:

  • •    Για τις πρώτες 1600 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, 0,0069 Ε/Κλβω.
  • •    Για τις επόμενες 400 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, 0,05 Ε/Κλβω.
  • •    Για τις υπόλοιπες κιλοβατώρες ανά τετράμηνο, 0,085 Ε/Κλβω.
Να θυμίσουμε ακόμα, πως, πριν δυο-τρεις μέρες οι αισχρές “συντεχνίες” της ΔΕΗ, απείλησαν την Ελλάδα με “Κάζους μπέλι” και “κατέβασμα των διακοπτών” σε όλη τη χώρα σταδιακά (δικιά μας είναι η ΔΕΗ, ότι θέλουμε την κάνουμε), χωρίς κανένας, μα κανένας εισαγγελέας απ’ αυτούς που παραγγέλνουν επείγουσες προκαταρκτικές εξετάσεις για τους “κατοίκους των Βρασνών”, να κάνει κιχ! Να βγάλει άχνα!
Σημειώνουμε ακόμα όλως ιδιαιτέρως ότι με “Κάζους μπέλι” η τουρκιά έχει πόλεμο με την Ελλάδα από την ημέρα που το εξήγγειλε! Άρα, και οι συντεχνίες-υπάλληλοι της ΔΕΗ, ευθυγραμμισμένοι με την θέση της τουρκιάς, εξομοιώνονται αυτομάτως, τούρκοι!
Αλλά, αν έχεις τέτοιους εισαγγελείς, τι τους θέλεις τους εχθρούς; 

[] 


Δεν υπάρχουν σχόλια: