ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9.58

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους: Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ: www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Στα τετραψήφια κρατικά νούμερα: 1142 – Κάπνισμα. 1517 - Φοροδιαφυγή. 1564 - Διαφθορά. 1520 - Καταναλωτές. 1521 – Ζημιές σε δημόσια έργα. 1305 – Εξόφληση ΟΤΕ. 1019 – Παραβάσεις οδηγών ταξί. 1889 – Συμπολίτες με αναπηρία. 1734 και 1735 – Ρύπανση. 1056 – Γραμμή SOS για τα παιδιά. 1572 - ΕΟΤ.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ (ΒΡΩΜΟ) ΤΗΛΕΦΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΔΩ (ΕΕΤΤ) : http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
ΚΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ: http://www.forologoumenos.gr/report-tax-evasion.html

ΓΙΑ "ΣΔΟΕ" ΕΔΩ: info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr


Ευαισθητοποιηθείτε, καταγγείλτε τα ΠΑΝΤΑ, μην αφήνετε τους επιτηδίους και τα λαμόγια να σας γαμούν, κι εσείς με το δάχτυλο στο στόμα να φωνάζετε "αχ τι καλά, βοήθεια με γαμούν"! Ο ευαισθητοποιημένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης. Είναι αυτός που δεν αφήνει την τύχη του, να την κουμαντάρουν άλλοι. Η καταγγελία της παρανομίας είναι μέσα στις υποχρεώσεις και την ηθική των ευαισθήτων πολιτών. Το μόνο που πρέπει να προσέξτε σοβαρά, είναι μην πάρτε στο λαιμό σας κάποιον αθώο.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΚΑΤΡΑΚΎΛΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΞΕΎΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΤΡΑΤΟΎ... ΒΑΣΊΛΕΜΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ!


Τιμή και δόξα στους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ
Και οι “καραβανάδες” που ακούν πλέον το όνομα “τούρκος” και χέζονται πάνω τους, δεν έχουν καμιά σχέση με τις χιλιάδες, εκατομμύρια Ελλήνων ηρώων και ημιθέων που τους κοιτούν από ψηλά.
Το Ελληνικό στράτευμα σήμερα είναι ένα τσούρμο από πουστράκια και μοδιστρούλες, μάλλον, απαρτίζεται, κι εμείς υπερήφανοι και αγέρωχοι πολίτες τρέχουμε στις παρελάσεις να τους καμαρώσουμε! Τα νιάτα μας, η λεβεντιά μας, η ομορφιά μας, το καμάρι μας.

Και επειδή, το ψάρι απ’ το κεφάλι βρωμάει, να θυμηθώ εκείνον τον Ταγματάρχη του Ε.Σ. με το στριγγάκι του που πουλούσε το κωλαράκι του στο φέισμπουκ πριν από λίγα χρόνια.
Να πάω στον άλλον αγέρωχο και ευσταλή αξιωματικό του Ε.Σ. Κούκλατζη, που πέταξε χέστης δειλός και λιποτάκτης το όπλο του και παραδόθηκε, ούτε καν σε στρατό, αλλά στους τούρκους “τσιαντιρμάδες” (χωροφύλακες, δηλαδή), στην πρώτη γραμμή του Μετώπου, μ' εκείνο το παχύδερμο που είχε μαζί του υπαξιωματικό, και θέλει ένα καζάνι φασολάδα στην καθισιά για να χορτάσει την πείνα του, χέστης και κατάδειλος επίσης.
Να πάω σ’ εκείνον τον αρχήγαρο του Λ.Σ. που έκανε τον τεράστιο “ελιγμό” (κλανιά, δηλαδή), με το σκάφος που του εμπιστεύτηκε η Πατρίδα να την φυλάξει, και όταν είδε τον “τούρκο” να τον πλησιάζει.
Να πάω στην φρεγάτα μας που παράτησε την άσκηση (σε καιρό πολέμου) και γύρισε... ένδοξη και δαφνοστεφανωμένη με σοβαρή βλάβη, γριά ξεμαλλιασμένη πουτανίτσα να κρυφτεί στην αγκαλιά της πανένδοξης Σαλαμίνος.
Να πάω στην άλλη φρεγάτα μας που κόλλησε στα αβαθή, γιατί ο στούρνος και ανεκπαίδευτος καπετάνιος της στη χοντρομαλακία του και την ασχετοσύνη του που τον έδερνε, δεν ήξερε ούτε “τα νερά να γραδάρει” όπως έγραψε κι ο Καββαδίας.
Να πάω σ’ εκείνον τον καραπούσταρο... αμυγδαλωμάτη αξιωματικό της Αστυνομίας που διάλεξε τον ίσκιο της ελληνικής σημαίας να φιλήσει στο στόμα τον γαμιά του (πάλι καλά που δεν τράβηξε και καμιά μαλακία επάνω της, ω, τι αθλιότης, και τι ξευτίλα για την Ελλάδα, αλήθεια;).
Και ύστερα θα έρθω, σ’ αυτό το “πουτσαράδικο” τσογλάνι των “ΛΟΚ” που βγήκε σε μια πουτανίστικη πρωινιάτικη σαχλοεκπομπή τουρκοελληνίδας, μιας ακόμα πιο σαχλής και ανθελληνικής τηλεοράσεως τουρκικών συμφερόντων, να πει στο πανελλήνιο, πόσο πουτσαράς, και πόσο μεγάλος γαμιάς, είναι!
Περνώ πολύ συχνά έξω από το στρατόπεδο της “Ταξιαρχίας Ανορθόδοξου Πολέμου ΑΝΤΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΆΝΗΣ” στη Ρεντίνα, και πάντοτε ρίχνω κλεφτές και ταπεινές ματιές με ευλάβεια ευγνωμοσύνη στο όνομα του Αντιστρατήγου μετά θάνατον Γεωργίου Κατσάνη. Του ήρωα των ηρώων του 1974 στην ελληνική Κύπρο! Τον οποίο ένα τσούρμο χέστηδων και κατουρλιάρηδων υψηλόβαθμων καραβανάδων στην Αθήνα κρυμμένων στα καταφύγια των... κρεβατοκάμαρών τους, κατέρριψε (διάβαζε σκότωσε εν ψυχρώ και πούλησε, έγκλημα πολέμου) για να εξαλείψει την προδοσία του προφανώς, πλην όμως, την φούντωσε περισσότερο.

Θα συνεχίσω να περνώ, αλλά δεν θα αποστρέψω το βλέμμα μου με αηδία πλέον, από την Πύλη του στρατοπέδου, γιατί είμαι σίγουρος πως οι άλλοι καταδρομείς εκεί μέσα, θα περιποιηθούν δεόντως και όπως αξίσει σ’ αυτό το μίασμα που καταρράκωσε το όνομα, ίσως και το ηθικό των “Λοκατζήδων” Των Ελλήνων Καταδρομέων!
Όπως επίσης και ο Διοικητής της Ταξιαρχίας, θα πρέπει να μεριμνήσει να τιμωρηθεί ισάξια και η κυρία που τον προσέλαβε συνεργάτη στην εκπομπή της!
Αν δεν το κάνει (ο Διοικητής της Ταξιαρχίας), να βάλει ζαρτιέρες και κομπινεζόν, να πάει να κάνει παρέα στους τραβεστί της “Συγγρού” και της “Πολυτεχνείου”
 

Το γόητρο και το κύρος του Ελληνικού Στρατού, όλα αυτά τα πουλημένα και ανθελληνικά, βρωμερώς προδοτικά χρόνια που ζούμε, από ακόμα πιο βρωμερές και ανθελληνικές Κυβερνήσεις, Στρατιωτικές ηγεσίες, έσωσε η άρνηση (και άρνηση διαταγής) του Λοχαγού και του Επιλοχία, να ξεσκατώσουν την “λαθροσαβούρα” που εισβάλει εχθρική πολεμική πράξη από τα Μικρασιατικά παράλια της μεγάλης Ελλάδος, πέρασαν Στρατοδικείο κανονικά, και ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!
[]

Δεν υπάρχουν σχόλια: